search
'Bel-Air' trailer toont de bloedserieuze versie van de 'Fresh Prince'
Series / Trailer

'Bel-Air' trailer toont de bloedserieuze versie van de 'Fresh Prince'

Is Bel-Air het begin van een nieuwe trend waarbij van oude comedy-series een dramaversie wordt gemaakt?

Bel-Air, een dramatische reboot van de jaren '90-sitcom met Will Smith, heeft vandaag een eerste trailer gekregen. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De serie begon met een 'viral video' van Morgan Cooper waarin de iconische sitcom werd weergegeven als een dramaserie. Bel-Air werd mede geschreven en geregisseerd door Cooper, die ook dienst doet als uitvoerend producent. Showrunners zijn T.J. Brady en Rasheed Newson, die tevens uitvoerend producenten zijn.

Will Smith betrokken
Will Smith produceert de serie via zijn Westbrook Studios, in samenwerking met Quincy Jones, Benny Medina en Andy en Susan Borowitz, de bedenkers van de oorspronkelijke serie.

Jabari Banks speelt de hoofdrol van Will in de serie. Hij wordt omringd door acteurs als Adrian Holmes (als Phillip Banks), Cassandra Freeman (als Vivian Banks), Olly Sholotan (als Carlton Banks), Coco Jones (als Hilary Banks), Akira Akbar (als Ashley Banks), Jimmy Akingbola (als Geoffrey), Jordan L. Jones (als Jazz) en Simone Joy Jones (als Lisa).

De eerste drie afleveringen van Bel-Air zijn vanaf 13 februari te streamen via Peacock. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering via de (nog niet in Nederland beschikbare) streamingdienst.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen