Marvel komt met slecht nieuws voor 'She-Hulk'

Voorlopig hoef je de serie niet op Disney+ te verwachten.

Bram de Groot, 10-02-2022 12:42

Lang leek het erop dat de Marvel-serie She-Hulk begin 2022 zou gaan verschijnen. Maar dit gaat niet gebeuren, aangezien dit jaar wordt afgetrapt met Moon Knight. Die serie zal opgevolgd gaan worden door Ms. Marvel, wat erop wijst dat She-Hulk pas richting het einde van het jaar verschijnt.
Tijdens een aandeelhoudersbijeenkomst heeft Disney-baas Bob Chapek de aankomende Marvel-series van Disney+ opgesomd en dit waren achtereenvolgens Moon Knight, Ms. Marvel en dus She-Hulk.

Alleen van Moon Knight is de startdatum bekend, namelijk 30 maart. Ms. Marvel gaat in de zomer van 2022 verschijnen, en dat kan dus ergens tussen juni en september zijn.

Voorlopig nog geen She-Hulk
Ondanks dat we al wat beelden te zien kregen, lijkt de serie er voorlopig nog niet te komen. De release zou zomaar ergens in november kunnen gaan vallen.

Marvel Studios lanceert namelijk op 25 mei Obi-Wan Kenobi en ook de Marvel-animatieserie I Am Groot en de specials tijdens Halloween over Werewolf By Night en Kerst over de Guardians of the Galaxy moeten dit jaar debuteren.Bron: Comicbook

Lees meer over: She Hulk, Mark Ruffalo, Avengers, Tatiana Maslany, Jameela Jamil

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

'Yellowjackets'-schrijvers gauw weer aan de slag

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie