search
Hoe 'She-Hulk' van Disney+ uiteindelijk wordt
Series / Nieuws

Hoe 'She-Hulk' van Disney+ uiteindelijk wordt

She-Hulk van Marvel Studios gaat een behoorlijk komische serie worden op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
She-Hulk-regisseur Kat Coiro legt uit hoe ze de komische stijl van de Marvel Studios-serie voor op Disney+ ontwikkeld heeft. De serie belooft heel lichthartig te worden en wordt nog mooi.

Marvel Studios en Disney+ hebben grootse plannen voor de nieuwe serie She-Hulk. Deze is sinds 2019 in ontwikkeling en introduceert Jennifer Walters in het Marvel Cinematic Universe. Zij is het nichtje van Bruce Banner en krijgt op een zeker moment soortgelijke Hulk-krachten nadat ze een bloedtransfusie van haar neef krijgt.

She-Hulk-humor
Kat Coiro deelde helaas nog niets over het verhaal van She-Hulk, maar ging wel in op de humor.

Dat deed ze tijdens een interview met The Wrap. "Ik kies nooit een project op basis van genre. Ik denk daar eigenlijk nooit over, ik kijk juist naar het personage dat we hebben en ik denk over de emotionele levens van de personages," begon ze haar verhaal.

"Kan ik een mix van humor en hart hiernaar brengen? Daar houd ik namelijk van om te kijken. En daar houd ik ook van om mee te werken. Dus toen ik begon met Marvel's speelplaats realiseerde ik mij dat het coole daaraan is dat het zich zo ontwikkelt: een universum vol rechttoe, rechtaan drama's en komische films. Wij spelen met een komische wereld, maar zitten ook zeker in het Marvel-universum"



Aanbevolen artikelen