search

Ons nieuws van donderdag 10 februari 2022

Netflix-hit 'All of Us Are Dead' breekt deze belangrijke zombie-regel
Series / Nieuws

Netflix-hit 'All of Us Are Dead' breekt deze belangrijke zombie-regel

Tja, soms moet je natuurlijk ook gewoon eens iets nieuws proberen...

[/b]De nieuwste grote zombie-serie is er een van Netflix: in de Koreaanse drama-horrorserie All of Us Are Dead wordt de wereld weer eens overspoeld door zombies, maar de serie onderscheidt zich door één belangrijke regel te breken.[/b]

Wat vrij uniek is aan All of Us Are Dead is het feit dat de oorsprong van het virus dat de zombie-apocalyps veroorzaakt uitgebreid wordt belicht. We zien hoe de serie het heeft over virus-specifieke thema's als immuniteit en asymptotische drager. Natuurlijk is dit wel eens eerder in een zombie-film of -serie voorgekomen, maar het gebeurt over het algemeen niet vaak. En waar je normaal alleen maar ziet dat een persoon iets fouts eet of iet dergelijks, wordt hier de hele aanleiding naar het virus tot in detail bekeken.

Uniek in het zombie-genre
Wat All of Us Are Dead daarnaast onderscheidt van andere zombie-projecten is het gegeven dat er verschillende soorten zombies en hybride-zombies bestaan en ontstaan.

De hybride-staus van personage Nam-Ra is iets dat we nog niet eerder in een film of serie hebben gezien. Het feit dat deze half-zombies speciale krachten hebben is daarnaast nóg een interessant element.

All of Us Are Dead is nú te streamen via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie onthult z'n eerste foto's!
Series / Foto's

'Lord of the Rings'-serie onthult z'n eerste foto's!

Prime Video onthulde vandaag de eerste foto's van de Lord of the Rings-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video is er eindelijk klaar voor om een tip van de sluier op te lichten van Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie komt op 2 september op de streamingdienst te staan en is er een die langverwacht is; sinds 2017 in de maak.

De eerste foto's zullen fans vermoedelijk gaan verdelen, maar het is een begin! De eerste foto die men heeft vrijgegeven laat actrice Morfydd Clark als Galadriel zien, die net uit het water komt om adem te happen:



Dan zie je een foto van diezelfde Galadriel als commandant van de noordelijke legers:



En een drietal portretten. Het eerste is van acteur Owain-Arthur die de rol van Prince Durin IV speelt. Hij wordt vergezeld door prinses Disa (Sophia Nomvete) en silvan-elf Arondir (Ismael Cruz Córdova).







De volgende foto is lekker episch en laat Galadriel en Halbrand op een vlot zien, die daar elkaar ontmoeten:



Elrond krijgt ook een rol, ditmaal gespeeld door Robert Aramayo:



Ook zie je hieronder Bronwyn (Nazanin Boniadi) en haar verboden liefde Arondir:



Maar ook Elrond en Galadriel lijken wat romantisch naar elkaar te kijken hier. Overigens zie je op de achtergrond elfenkoninkrijk Lindon.



En hieronder Bronwyn in haar apotheek:



Dan een beeld van twee nomaden met in het midden regisseur J.A. Bayona die de eerste aflevering maakte:



En je ziet dan de twee showrunners, Patrick McKay (links) en J.D. Payne (rechts):



De laatste foto is er nog eentje van Halbrand:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Obi-Wan in levenden lijve op poster volgende 'Star Wars-serie
Series / Posters

Obi-Wan in levenden lijve op poster volgende 'Star Wars-serie

In mei verschijnt dit volgende Star Wars hoofdstuk op Disney+.

Het is officieel. Disney+ heeft een premièredatum voor Obi-Wan Kenobi! De datum 25 mei is vastgesteld voor de door Ewan McGregor en Hayden Christensen geleide tv-serie die opnieuw in de geschiedenis van de franchise duikt.

Het verhaal speelt zich tien jaar na Star Wars: Revenge of the Sith af, wanneer Obi-Wan (McGregor) is ondergedoken na de val van de Galactische Republiek. Christensen keert terug als Darth Vader.

Meer bekende namen te zien
Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie hebben bijrollen in de serie en van Friend wordt gezegd dat hij de rol van de Grand Inquisitor speelt. Ook wel bekend als de rechterhand van Darth Vader.

Deborah Chow regisseert de complete serie en is uitvoerend producent naast Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, McGregor en Joby Harold. Vanaf 25 mei dus op de Disney-streamingdienst.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix begint terrein te verliezen in de streamingoorlog
Series / Nieuws

Netflix begint terrein te verliezen in de streamingoorlog

Disney+ voegde afgelopen kwartaal meer abonnees toe dan Netflix dat deed.

Disney+ heeft Netflix ingehaald als het op groei aankomt van het aantal nieuwe abonnees. Het afgelopen kwartaal namen 11,8 miljoen mensen een nieuw abonnement op Disney+, dat daarmee wereldwijd 129,8 miljoen abonnees heeft.

Daarmee overtrof Disney+ de verwachtingen van analisten, die uit waren gegaan van tegen de 7 miljoen nieuwe abonnees. En Disney+ haalt daarmee Netflix in qua groei, want 's werelds grootste streamingdienst voegde 8,3 miljoen abonnees aan z'n ledenbestand toe.

Heftige streamingoorlog
De streamingoorlog begint langzaamaan steeds heftiger te worde. Op dit moment is Netflix nog verreweg de grootste, met wereldwijd 222 miljoen abonnees. Maar het bedrijf voelt de hete adem van andere bedrijven in de nek en gaf aan nog maar 2,5 miljoen nieuwe abonnees te verwachten in het nieuwe kwartaal.

Intussen zetten bedrijven als Prime Video en Disney+ groot in. Disney+ komt natuurlijk met tal van Star Wars en Marvel Studios-series, maar ook met goed scorende releases van Pixar. En Prime Video zet groot in op fantasy, onder meer met de eerste live-action Lord of the Rings-serie.

En dan heeft Netflix ook nog te dealen met het aanbod dat inkrimpt, omdat steeds meer bedrijven hun licenties niet meer in de verkoop doen en zelf aanbieder worden. HBO Max doet dat met succes en heeft inmiddels 73,8 miljoen abonnees. Ook Paramount+ zet flink in op groei en staat nu op 48 miljoen abonnees met vooral veel Star Trek-content.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel komt met slecht nieuws voor 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Marvel komt met slecht nieuws voor 'She-Hulk'

Voorlopig hoef je de serie niet op Disney+ te verwachten.

Lang leek het erop dat de Marvel-serie She-Hulk begin 2022 zou gaan verschijnen. Maar dit gaat niet gebeuren, aangezien dit jaar wordt afgetrapt met Moon Knight. Die serie zal opgevolgd gaan worden door Ms. Marvel, wat erop wijst dat She-Hulk pas richting het einde van het jaar verschijnt.

Tijdens een aandeelhoudersbijeenkomst heeft Disney-baas Bob Chapek de aankomende Marvel-series van Disney+ opgesomd en dit waren achtereenvolgens Moon Knight, Ms. Marvel en dus She-Hulk.

Alleen van Moon Knight is de startdatum bekend, namelijk 30 maart. Ms. Marvel gaat in de zomer van 2022 verschijnen, en dat kan dus ergens tussen juni en september zijn.

Voorlopig nog geen She-Hulk
Ondanks dat we al wat beelden te zien kregen, lijkt de serie er voorlopig nog niet te komen. De release zou zomaar ergens in november kunnen gaan vallen.

Marvel Studios lanceert namelijk op 25 mei Obi-Wan Kenobi en ook de Marvel-animatieserie I Am Groot en de specials tijdens Halloween over Werewolf By Night en Kerst over de Guardians of the Galaxy moeten dit jaar debuteren.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk meer nieuws over Marvel-serie 'Ironheart'
Series / Nieuws

Eindelijk meer nieuws over Marvel-serie 'Ironheart'

In de comics werd dit personage nog ondersteund door Tony Stark / Iron Man.

Volgende maand start op Disney+ de Marvel-serie Moon Knight en daarna volgen Ms. Marvel en She-Hulk. Waarschijnlijk zijn dat de series voor 2022. In 2023 krijgen we waarschijnlijk Iron Heart te zien.

Nu wordt duidelijk dat In the Heights-acteur Anthony Ramos is gecast in Marvel Studios' Ironheart-serie die uiteraard ook op de streamingdienst van Disney moet gaan verschijnen.

De rol van Ramos in de serie van zes afleveringen wordt geheim gehouden, maar zal naar verwachting terugkeren in toekomstige Marvel-projecten.



Dominique Thorne als Ironheart
Van Dominique Thorne is bekend dat zij als Riri Williams te zien zal zijn. Ze iss een geniale uitvinder die haar eigen geavanceerde harnas bouwt en in de voetsporen van Iron Man treedt.

Thorne zal voor het eerst als het personage verschijnen in de film Black Panther: Wakanda Forever. Deze tweede film over het Black Panther-figuur staat gepland voor november dit jaar.

Chinaka Hodge is de hoofdschrijver van de serie Ironheart, waarvoor de opnames in april in Chicago gepland zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit betekent die scène na de aftiteling van 'The Book of Boba Fett'
Series / Featured

Dit betekent die scène na de aftiteling van 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett is voorbij en eindigt met een vrij opvallend moment.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Let op: hier volgen SPOILERS voor de laatste aflevering van The Book of Boba Fett.

De laatste aflevering van The Book of Boba Fett is te zien op Disney+. Daarin woedt de strijd om de heerschappij over Tatooine tussen het leger van Boba Fett en het Pyke-syndicaat in alle hevigheid.

De shootout eist de nodige slachtoffers en het leek erop dat een van hen Cobb Vanth, de marshal van Freetown was. Hij werd immers in aflevering 6 neergeschoten door Cad Bane. Maar nu lijkt het erop dat hij terugkeert. En dat hij misschien niet is wie je denkt tegen de tijd dat 'ie er weer is.

The Book of Boba Fett-scène
Helemaal aan het einde van de eerste aflevering zien we Boba Fett door de straten van Mos Espa wandelen. Hij heeft pijn en Fennec Shand stelt voor dat hij wat tijd doorbrengt in de bacta tank. Waarop Boba Fett zegt dat dit bezet is.

Waar fans gedacht hadden dat Black Krrsantan in die bacta tank zou liggen, bleek dat na de aftiteling wel anders te zitten.

Je ziet namelijk niemand minder dan Cobb Vanth in de bacta tank liggen. De vraag is echter of dit genoeg zal zijn om zijn leven te redden en daar lijkt het niet direct op.

We zien namelijk ook hoe de cyborg modifier die Fennec Shand repareerde, zich erop voorbereidt om aan de slag te gaan. Tegen de tijd dat Cobb weer up en running is, lijkt hij wat nieuwe onderdelen te hebben.

The Book of Boba Fett zie je nu in z'n geheel op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur begrijpt de haat voor Netflix-serie 'Arrested Development' wel
Series / Nieuws

Deze acteur begrijpt de haat voor Netflix-serie 'Arrested Development' wel

Arrested Development kreeg extra seizoenen op Netflix, maar stelde enorm teleur.

Will Arnett vertelt over zijn tijd met Arrested Development seizoen 4 en 5 en de boze reacties van fans op de twee aanvullende seizoenen.

De serie ging in 2003 van start op Fox en volgt Michael Bluth, terwijl hij probeert zijn excentrieke familie te beheersen na de arrestatie van zijn vader. De cast is heel sterk, met Arnett in de rol van Gob, een goochelaar die maar geen succes vindt, en onder meer Portia de Rossi, Alia Shawkat, David Cross, Tony Hale, Jeffrey Tambor, evenals de inmiddels overleden Jessica Walter.

Arrested Development teleurstelling
Arrested Development liep tot seizoen 3, maar werd wegens lage kijkcijfers geannuleerd. Daarna bestelde Netflix een vierde en vijfde seizoen, die als behoorlijk teleurstellend gezien werden. Daarom komt er ook waarschijnlijk geen zesde seizoen.

Tijdens een interview met The Guardian ging Arnett in op zijn tijd met Arrested Development seizoen 4 en 5 en de boze fans. Hij is het er wel mee eens dat delen van de twee seizoenen niet werkten, wat deels voortkomt uit het feit dat de cast niet altijd beschikbaar was.

"Weet je, ik denk dat er veel dingen niet werkten in die seizoenen. Zo waren we allemaal zelden samen. En er waren momenten waarop we dat wel waren en ik echt moest huilen van het lachen. Dat alleen al maakte het de moeite waard. Misschien was het een heel dure reünie voor ons allemaal."

Arrested Development seizoen 1 tot en met 5 zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow' cast mogelijk deze legende!
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' cast mogelijk deze legende!

Zach Braff zou met groot genoegen een rol hebben in het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige week hoorden we ineens dat acteur Donald Faison een rol zou krijgen in Legends of Tomorrow. Nu horen we dat zijn vriend en co-host Zach Braff (de twee leerden elkaar kennen op de set van Scrubs) ook graag een rol krijgt in de serie.

Welke rol Donald Faison speelt in het zevende seizoen van Arrowverse-serie Legends of Tomorrow is nog niet bekend. Maar het gerucht gaat dat hij een versie van Booster Gold speelt in het nieuwe seizoen van de televisieserie. De verwachting is dat hij in de finale van seizoen 7 zit en een grotere rol heeft in seizoen 8.

Legends of Tomorrow-rol
In de nieuwe aflevering van de podcast Fake Doctors, Real Friends, waarin de twee terugblikken op Scrubs, horen we dat Braaf heel graag in de serie te zien is.

"Ik weet niet hoe ik dit geluk gekregen heb," begon Faison toen Braff de rol ter sprake bracht. Hij vertelt zelfs welke rol hij krijgt, maar de naam werd weg gebliept.

"Ik kwam erachter, omdat ze dingen schreven als: Zach zal [bliep]," ging Braff verder. "Ik denk inderdaad ook dat jij die rol zou moeten hebben."

Braff vroeg vervolgens aan Faison of zijn rol enkel een stem was, maar daarop zei hij: "nee, het is echt een personage. We verkleden ons als superhelden". Waarop Braff zei: "zeg jij dan maar tegen Berlanti dat ik [bliep]."

Wat dat betekent is natuurlijk de vraag, maar fans van Scrubs hopen enorm dat hij Blue Beetle of Skeets speelt.

Legends of Tomorrow zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Disney+-serie 'The Book of Boba Fett'
Recensie

Recensie Disney+-serie 'The Book of Boba Fett'

De nieuwe Star Wars-serie gaat gebukt onder een zwalkend begin, maar komt na een heropleving toch op zijn pootjes terecht.

Regie: Robert Rodriguez, Dave Filoni, Steph Green, e.a. | Cast: Temuera Morrison (Boba Fett), Ming-Na Wen (Fennec Shand), Pedro Pascal (The Mandalorian), Timothy Olyphant (Cobb Vanth), Rosario Dawson (Ahsoka Tano), e.a. | Afleveringen: 7 | Speelduur: 38-60 minuten | Jaar: 2021-2022

Juist wanneer je na de vier eerste kabbelende en richtingloze afleveringen van The Book of Boba Fett wel een beetje klaar bent met deze nieuwe Star Wars-serie, beleeft hij ineens een ware opleving. Het is echter een trieste constatering dat een aantal oude bekenden nodig zijn om dit te bewerkstelligen.

Want een rommeltje is het wel en kennelijk is de bekendheid van premiejager Boba Fett uit de diverse filmdelen niet voldoende om te kunnen bekoren. Het begint al met de gefragmenteerde vertelstijl. Fett neemt het voormalige paleis van wijlen Jabba the Hutt in om daar als 'daimyo' de stad Mos Espa op de woestijnplaneet Tatooine te bestieren.

De momenten dat de onverschrokken Fett de boel naar zijn hand zet en een corrupte laffe burgemeester de loef afsteekt worden afgewisseld met zijn achtergrondverhaal. We zien hoe Fett meer levend dan dood opkrabbelt en zijn toevlucht zoekt tot een Tusken-stam, hun brute afslachting vergeldt en Fennec Shand rekruteert, die we nog kennen uit The Mandalorian.

De vele flashbacks vinden plaats wanneer Fett zichzelf oplaadt in zijn bactatank. Het resulteert in ongelukkige en eindeloze afwisselingen van flarden uit zijn herinneringen uit het verleden en machogedrag en wedstrijdjes verplassen in het heden. Waar het allemaal naartoe moet leiden wordt pas duidelijk wanneer een concreet doel en vijand opdoemen.

Net als The Mandalorian komt ook The Book of Boba Fett uit de koker van Jon Favreau, die kennelijk de goedkeuring van Disney heeft gekregen om met diverse Star Wars-spin-off-series aan de slag te gaan. Begrijpelijk, want The Mandalorian was ondanks de afgeronde missies die steeds een aflevering besloegen een schot in de roos.

Dit keer heeft Favreau een langere verhaalboog voor ogen, maar het zal zelfs de ware liefhebber van het heelal lang geleden ver ver hier vandaan moeite kosten om de aandacht vast te houden. Dit alles verandert, zoals gezegd, resoluut vanaf de vijfde aflevering. Dan krijgen we het niveau dat we al die tijd al wilden beleven. Bovendien wordt dan het grotere plan van Favreau duidelijk.

De laatste drie van de in totaal zeven afleveringen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een mix van nieuwe invalshoeken en een feest der herkenning. Het lijkt alsof Favreau halverwege de serie heeft ingezien dat hij toch echt wat vrienden moest gaan maken onder zijn publiek.

Er zijn overigens wel degelijk geniale momenten, vooral wanneer de serie van kleur en toon verschiet met onvervalste westernelementen, compleet met een echte badass-schurk. Ook dit is wederom het resultaat van meer focus en het verlaten van de meersporenaanpak van de veel te lange vier afleveringen durende opmaat.

De ware fan zal sowieso niet teleurgesteld worden, omdat het productieteam een aantal digitale effecten zo perfect in de vingers heeft gekregen dat je mond, vooral tijdens aflevering zes, zal openvallen van verbazing. Daarmee betaalt de trage aftrap van The Book of Boba Fett zich plotsklaps uit en blijkt deze ook nog eens een minirevolutie in speciale effecten te hebben ontketend.

Waar je afleveringen lang denkt dat Favreau en zijn regisseurs maar wat aanklooien, blijkt hij uiteindelijk wel degelijk een plan te hebben gehad. Het had echter niet misstaan om in de start van deze Star Wars-serie enige beloftes op te werpen. Zelf na afronding van de zeven afleveringen is het lastig hem de zwalkende start te vergeven.

Favreau heeft zich inmiddels alweer gestort op een nieuwe Star Wars-serie: Obi Wan Kenobi, waarin Ewan McGregor opnieuw zal opdraven in de titelrol. Het valt te bezien of het een verstandige keuze is geweest al deze series in de handen van één man te leggen, getuige de kwalitatieve verschillen tussen The Book of Boba Fett en The Mandalorian.

★★★☆☆

The Book of Boba Fett is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De top tien meest bekeken series op Netflix deze week gaat je nog verrassen
Series / Nieuws

De top tien meest bekeken series op Netflix deze week gaat je nog verrassen

Netflix komt elke week met een nieuwe lijst van z'n best bekeken series en deze week is niet anders.

Netflix geeft elke woensdag z'n nieuwe top tien meest bekeken films en series vrij. Waar een explosieve documentairefilm de top tien domineerde wat films betreft, geldt voor de series een ander verhaal.

In de week van 31 januari tot en met 6 februari, werd de top tien meest bekeken series op Netflix wederom aangevoerd door de serie The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window. Daarna volgde het nieuwe seizoen van Raising Dion en de top drie werd afgesloten door In From the Cold.

Maar echt dominant...
Hoewel The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window helemaal bovenaan de lijst van Netflix stond deze week, geldt eigenlijk dat er één serie echt dominant blijft en dat is Ozark.

Tel je namelijk alle vier de seizoenen (okay, drie seizoenen en het eerste deel van het vierde seizoen) bij elkaar op, staat de serie op 99,13 miljoen uur aan streams. Dat is meer dan het aantal uren dat Netflix-abonnees keken naar de komedieserie van Kirsten Bell.

Check hieronder de volledige nieuwe top tien op Netflix.

1. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window: seizoen 1 (60.480.000 uur gekeken)
2. Raising Dion: seizoen 2 (49.090.000 uur gekeken)
3. In From The Cold: seizoen 1 (44.800.000 uur gekeken)
4. Ozark: seizoen 4 deel 1 (44.630.000 uur gekeken)
5. Sweet Magnolias: seizoen 2 (43.000.000 uur gekeken)
6. Raising Dion: seizoen 1 (26.460.000 uur gekeken)
7. Ozark: seizoen 1 (19.930.000 uur gekeken)
8. Ozark: seizoen 2 (17.360.000 uur gekeken)
9. Ozark: seizoen 3 (17.210.000 uur gekeken)
10. The Sinner: seizoen 4: Percy (16.690.000 uur gekeken)



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste hitserie van Netflix gaat zo verder in seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuwste hitserie van Netflix gaat zo verder in seizoen 2

All of Us Are Dead kan deze kant op met 't nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Zuid-Koreaanse zombieserie All of Us Are Dead heeft Netflix weten overwinnen. In de serie raakt een stel middelbare scholieren gevangen in een zombie-apocalypse.

Eigenlijk vrijwel meteen werd All of Us Are Dead een van de meest bekeken Netflix-series van dit moment. Hier in Nederland staat 'ie helaas niet bovenaan de toplijsten van de streamingdienst, maar toch. All of Us Are Dead scoort goed en dat leidt onvermijdelijk tot speculatie over een tweede seizoen.

All of Us Are Dead seizoen 2
Regisseur Lee Jae-kyoo is behoorlijk verrast door het enorme succes van zijn serie All of Us Are Dead. Hij hoopt op een tweede seizoen en mocht dat er komen, dan weet hij nu al welke kant de boel op zou kunnen.

"Er zijn veel richtingen, settings en scènes die specifiek opgezet waren om het verhaal uit te breiden met een aanvullend seizoen," begon Jae-kyoo tegenover The Korean Herald.

"Denk aan de introductie van nieuwe zombie-soorten, immuun en onsterfelijk. Als het eerste seizoen gezien kan worden als een seizoen over het overleven van de mensheid, kan het tweede seizoen het best gezien worden als een seizoen over het overleven van de zombies. Ik hoop dat ik kijkers nog een seizoen mag gunnen."

All of Us Are Dead seizoen 1 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans draaien helemaal door na 'The Book of Boba Fett'-finale
Series / Nieuws

Fans draaien helemaal door na 'The Book of Boba Fett'-finale

De serie The Book of Boba Fett krijgt een wel heel tof moment in de finale!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor de zevende aflevering van The Book of Boba Fett.

The Book of Boba Fett heeft dan eindelijk z'n finale laten zien. En die bevat een paar wel heel opvallende en mooie momenten waar fans nog lang over zullen napraten.

In de finale van de serie The Book of Boba Fett zie je hoe de oorlog van Boba Fett tegen het Pyke Crime Syndicate over de heerschappij over Mos Espa tot een einde komt. Het is een amusant moment, vooral het moment waarop Fett op zijn huisdier-Rancor rijdt en hem mee ten strijde neemt.

The Book of Boba Fett-fans
Een specifiek moment leidt bij heel wat fans tot tranen.

De vorige aflevering zagen we hoe de kleine Grogu zijn Jedi-training kreeg van Luke Skywalker. Maar de Jedi-meester voelde al dat de kleine Grogu een emotionele band met Din Djarin had. En daarom kreeg hij een keuze.

Grogu moest ofwel het lichtzwaard van Yoda kiezen en zich committeren aan de Jedi, of hij moest ervoor kiezen om het Beskar-harnas dat hij van Din Djarin had gekregen dragen.

De kleine Grogu koos voor het harnas, waarna hij door Luke afgezet werd bij de werkplaats van Peli Motto. Althans, door R2-D2. Motto ging daarop zoeken naar Din en verraste hem middenin het gevecht met de kleine Grogu, die vervolgens in de armen van Din sprong. Een moment dat tot groot genoeg bij fans leidde!

The Book of Boba Fett zie je nu in z'n geheel op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete serie op Disney+ komt nu al tot een einde
Series / Nieuws

Fanfavoriete serie op Disney+ komt nu al tot een einde

Love, Victor stopt er al na drie seizoenen mee, horen we vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De saga van Love, Victor komt tot een einde. Hulu kondigde vandaag aan dat de televisieserie na zijn derde seizoen stopt. Alle acht afleveringen van het nieuwe seizoen zullen op woensdag 15 juni hun debuut beleven op Hulu.

Love, Victor zal in het derde seizoen laten zien hoe Victor (Michael Cimino) en zijn vrienden te maken krijgen met nieuwe en behoorlijk grote problemen. Die moeten ze het hoofd bieden, terwijl ze intussen ook plannen maken voor hun leven na de middelbare school.

Love, Victor seizoen 3
De serie Love, Victor speelt zich af in dezelfde wereld als Love, Simon. Het derde seizoen van Love, Victor werd in juli 2021 besteld.

Love, Victor heeft rollen voor Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez en Ana Ortiz. De serie is gericht op het verhaal van de jonge homoseksuele scholier Victor, die probeert om te gaan met zijn gevoelens voor andere jongens.

In Nederland kan je de eerste twee seizoenen van Love, Victor zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer is 'The Mandalorian' seizoen 3 te zien?
Series / Nieuws

Wanneer is 'The Mandalorian' seizoen 3 te zien?

The Mandalorian laat helaas nog wel even op zich wachten, en we weten ongeveer hoe lang.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mogelijk hebben we nu een indicatie voor wanneer het derde seizoen van de serie The Mandalorian te zien zal zijn op Disney+. Alles wijst erop dat de release tegen het einde van 2022 te zien is.

Fans hebben natuurlijk al lang moeten wachten op nieuwe scènes met Din Djarin en Grogu, a.k.a. Baby Yoda, in de hoofdrol. Gelukkig zaten ze ook in het eerste seizoen van The Book of Boba Fett. In essentie nam Din aflevering 5 en 6 daarvan over en in aflevering 7 zien we duidelijk waar het heen gaat met 't nieuwe seizoen.

The Mandalorian seizoen 3
TVLine werd gevraagd wanneer The Mandalorian mogelijk terug zal keren met het derde seizoen. Die lezersvraag kreeg natuurlijk een antwoord, al moet gezegd worden dat het niet meer dan een lezersvraag is en daarmee dus ook geen definitieve datum is.

Hoe dan ook stelt TVLine dat het veilig is om ervan uit te gaan dat The Mandalorian dit jaar nog te zien zal zijn en dat dit waarschijnlijk rond de kerst het geval zal zijn.

Eerder al kwamen we erachter dat de serie The Mandalorian druk bezig is met de opnames van het derde seizoen.

The Mandalorian zie je nu op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf nieuws rond 'Titans' seizoen 4!
Series / Nieuws

Gaaf nieuws rond 'Titans' seizoen 4!

Titans brengt een iconisch personage met zich mee naar het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 4 van Titans introduceert een van de grootste schurken van DC Comics in deze versie van het multiversum van DC, Earth-9, om precies te zijn.

Het nieuwe seizoen van Titans brengt een boel grote DC-schurken met zich mee. Zo is Joseph Morgan straks te zien als Brother Blood, speelt Franka Potente de rol van Mother Mayhem en zien we Lisa Ambalavanar als Jinx. Het lijkt erop dat er nog een A-list schurk te zien zal zijn.

Titans-slechterik
De site The Illuminerdi meldt dat in het vierde seizoen van Titans niemand minder dan Lex Luthor te zien is, als een soort "verrassend personage". Hij zit enkel aan het begin van de nieuwe reeks afleveringen en zou volgens de geruchtensite "een heel memorabele" versie zijn.

Hoe Titans het personage Lex Luthor wil gebruiken is niet bekend. Wel weten we dat Luthor natuurlijk een meesterbrein is in elk opzicht van het woordt. Als er meerdere schurken in Titans tevoorschijn komen, zou hij misschien daar achter kunnen zitten.

Overigens is Lex Luthor natuurlijk direct verbonden aan een van de leden van het Titans-team: Superboy. Conner werd gemaakt als kloon van zowel Superman als Lex Luthor en was in de serie Titans te zien na zijn ontsnapping uit Cadmus.

Titans zie je hier in Nederland op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.