search
Eerste reactie 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!
Series / Nieuws

Eerste reactie 'Lord of the Rings: The Rings of Power'!

De site Vanity Fair mocht de eerste afleveringen van Lord of the Rings: The Rings of Power zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Lord of the Rings: The Rings of Power onthult eindelijk een en ander over het verhaal. Dat gebeurde in een bijzonder uitgebreide special van Vanity Fair, die ook meteen de eerste dertien foto's van de serie onthulde.

Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie die zich na de val van de duistere en godachtige Morgoth afspeelt en draait om de opkomst van zijn leerling Sauron. In het artikel van Vanity Fair lezen we ook een interessante, hoewel korte, omschrijving van de eerste afleveringen.

Lord of the Rings: The Rings of Power
De schrijver van Vanity Fair mocht de eerste drie afleveringen zien. En omschrijft ze als volgt:

"De serie is een mooie, meeslepende mengeling van paleis-intrige, magie, oorlogsvoering en mythologie. En er zijn genoeg mysteries om wel duizend podcasts mee te vullen. Sommige personages zullen bekend voorkomen en de eerste aantrekkingskracht vormen voor de kijkers die willen zien hoe hun legendarische lot zich ontvouwt. Maar de volledig nieuwe gezichten worden misschien wel interessanter, aangezien hun lot letterlijk omgeschreven is."

Volgens Adam McKay, die naast J.D. Payne betrokken is als showrunner, is het centrale verhaal:

"Het smeden van de ringen. Ringen voor de elfen, ringen voor de dwergen, ringen voor de mensen en dan de ene ring die Sauron gebruikte om hen allemaal te misleiden. Het is het verhaal van de schepping van al die machten, waar ze vandaan kwamen en wat ze al die rassen hebben aangedaan."

Lord of the Rings: The Rings of Power zie je vanaf 2 september.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen