search
'The Wheel of Time' heeft ook slecht nieuws voor de fans
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' heeft ook slecht nieuws voor de fans

Voorlopig hoef je geen nieuwe afleveringen van The Wheel of Time te verwachten blijkt vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Rafe Judkins is de maker van Prime Video-serie The Wheel of Time. In een interview met Empire Magazine laat hij weten dat het tweede seizoen van de televisieserie nog wel even op zich laat wachten.

Het eerste seizoen van The Wheel of Time was afgelopen jaar te zien en een groot succes op Prime Video. De serie verbrak kijkcijferrecords, werd de meest bekeken serie op Prime Video en een van de meest in-demand televisieseries van het afgelopen jaar.

Nog lang wachten
De serie The Wheel of Time laat echter nog wel even op z'n volgende seizoen wachten. Dat terwijl de opnames al klaar lijken te zijn, wan tide begon in juli 2022.

The Wheel of Time krijgt echter pas z'n tweede seizoen nadat The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien is geweest. Dat betekent dat we vermoedelijk tot eind 2022 of begin 2023 moeten wachten.

Wat de nieuwe reeks betreft, laat Judkins ook weten dat het tweede seizoen de volgende twee boeken combineert: The Great Hunt en The Dragon Reborn.

Tot slot kwam Judkins met het opvallende nieuws dat Amazon met een 250 pagina's tellend data-document kwam waarin staat beschreven wat boeklezers willen zien.

The Wheel of Time seizoen 1 zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen