search
Nieuw op Netflix: Op zoek naar een moordenaar in 'Toy Boy' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Op zoek naar een moordenaar in 'Toy Boy' seizoen 2

In het tweede seizoen gaat de zoektocht naar de moordenaar verder in het luxueuze Marbella...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op het moment dat Hugo de bomaanslag uit het eerste seizoen onderzoekt krijgen hij en zijn vrienden af te rekenen met nieuwe tegenstanders. Het tweede seizoen van Toy Boy is vanaf nu te bekijken op Netflix.

Hugo Beltrán is er ondertussen in geslaagd om diens onschuld te bewijzen. Dit natuurlijk voor de moord op Philip Norman. Helaas heeft hij daarbij vijanden gemaakt die er op gebrand zijn om hun schuld te innen. Wanneer er een bom afgaat in het Inferno wordt de droom van de Toy Boys meteen aan diggelen geslagen. Hugo is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de dader er niet mee weg zal komen. De vraag is echter wie is de schuldige?

One Per Cent
Alles blijkt al snel in de richting te wijzen van de nachtclub 'One Per Cent' in het luxueuze Marbella. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Toy Boys ervoor kiezen om daar te beginnen dansen. Ze zijn dan ook zeer gretig om de waarheid te achterhalen. Voor El Turco en Rania, de twee broers van Italiaanse afkomst die aan het hoofd staan van de club geldt echter dat ze niet bereid blijken te zijn om de geheimen van hun pand zomaar prijs te geven.

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van Toy Boys? Dan kan je vanaf nu ook aan de slag met het tweede seizoen van de reeks! Deze staat namelijk vanaf nu op streamingdienst Netflix.

De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je kan verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen