Eerste recensie 'The Walking Dead' seizoen 11b: kijken of skippen?

The Walking Dead blijkt weer heel verfrissend te voelen in zijn elfde seizoen.

Jim Pedd, 11-02-2022 16:21

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie The Walking Dead gaat verder met deel 2 van The Final Season. Dat gaat op 20 februari van start op de televisiezender AMC en hier in Nederland op Disney+. Vandaag zetten we de highlights uit de eerste recensie voor je op een rij.
De site ComicBook mocht de eerste twee afleveringen al zien en schrijft daarover. Duidelijk is dat de stand-off tussen de Commonwealth en de overlevers van Alexandria komt te staan. "We hebben alles overleefd, maar waarvoor? Om te blijven vechten en elkaar te blijven doden?" horen we Daryl in de afleveringen vragen.

The Walking Dead-recensie
The Walking Dead gaat met een hoog tempo van start. We zien hoe de Walkers Alexandria binnenlopen en hoe Maggie op oorlogspad met de Reapers is. Verder is Eugene treurig, en zien we hem en de Commonwealth, dat de bulk van het verhaal krijgt in dit nieuwe seizoen.

Het seizoen wordt volgens ComicBook ook enigszins een "mystery thriller", vooral als de nieuwe inwoners van de Commonwealth zich beginnen te realiseren dat de groep niet per se is wat ze ervan gedacht hadden.

Zo wordt The Walking Dead ineens een soort commentaar op klassenstelsels, ongelijkheid en systematische onderdrukking.

Volgens de site weet The Walking Dead "na een explosieve start van het seizoen" nog steeds "een frisse start en een opgefrist gevoel" op te roepen.

"The Final Season is The Walking Dead zoals je dat nog niet eerder gezien hebt. Zelfs aan het begin van het einde is The Walking Dead niet stervende, maar juist springlevend."

The Walking Dead zie je op Disney+.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos