search
Disney+ zet onverwacht streep door grote serie
Series / Nieuws

Disney+ zet onverwacht streep door grote serie

'Beauty and the Beast' aan de kant gezet ondanks recent castingnieuws.

De [i]Beauty and the Beast-prequelserie is voorlopig in de ijskast gezet door Disney+. Deze beslissing komt nadat de casting voor de serie net gereed leek te zijn. Ook waren de opnames gepland voor de zomer van 2022 in het Verenigd Koninkrijk.[/b]

Volgens bronnen wordt de serie on hold gezet vanwege creatieve redenen. De scripts en de originele muziek bleken niet voldoende met elkaar in verbinding te staan en er werd gevreesd voor agendaproblemen.

Een opnamestart later in 2022 bleek geen optie, aangezien de agenda's van de cast daar niet op berekend zijn. Ook zouden de weersomstandigheden dan niet de juiste voor de serie zijn, die dus ook veel in de buitenlucht opgenomen zou moeten worden.

Disney+'s Beauty and the Beast in de ijskast
Recent werd nog duidelijk dat Rita Ora was aangetrokken. Andere rollen waren er al voor Josh Gad, Luke Evans, Briana Middleton, Fra Fee en Jelani Alladin.

De serie moest een prequel worden op de kaskraker Beauty and the Beast uit 2017 van Bill Condon, met toen ook Emma Watson. Josh Gad en Luke Evans zijn in de film te zien als LeFou en respectievelijk Gaston.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen