search
Beangstigende eerste beelden '30 Coins' van HBO Max
Series / Trailer

Beangstigende eerste beelden '30 Coins' van HBO Max

Het tweede seizoen van de Spaanse hitserie wordt nu opgenomen en verschijnt in 2023.

HBO Max heeft een teaser trailer uitgebracht voor een tweede seizoen met acht afleveringen van de Spaanse horrorserie 30 Coins die eind 2020 in première ging. De serie komt van Alex de la Iglesia.

De serie volgt pater Vergara, een exorcist die door de kerk wordt verbannen naar Pedraza, een afgelegen dorp in Spanje. Daar hoopt hij dat hij wordt vergeten door zijn vijanden. Een munt die hij bij zich heeft, een van de dertig zilverstukken die aan Judas zijn betaald, houdt verband met een apocalyptische samenzwering waarbij de 'Holy See' zelf betrokken was.

Teaser voor seizoen 2 van 30 Coins
In de nieuwe reeks zijn verschillende inwoners van Pedraza gek geworden en opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Elena (Megan Montaner) is bedlegerig in Madrid, terwijl burgemeester Paco (Miguel íngel Silvestre) zijn best doet om te zorgen voor de dierenarts die demonenjager is geworden.

De serie wordt momenteel opgenomen in Spanje, Italië, de VS, Frankrijk en het VK voorafgaand aan de release op HBO Max in 2023. Hieronder zie je de beangstigende eerste trailer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen