search

Ons nieuws van zaterdag 12 februari 2022

Nieuwste Marvel-held krijgt verrassende beelden!
Series / Nieuws

Nieuwste Marvel-held krijgt verrassende beelden!

De duistere held van Oscar Isaac komt eind volgende maand naar het MCU.

Over een aantal weken dan zijn we toe aan een nieuw hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. De eerdere eerste trailer onthulde al dat dit een duister hoofdstuk gaat worden, aangevoerd door het figuur Moon Knight van Oscar Isaac.

In de serie van Showrunner Jeremy Slater heeft acteur Oscar Isaac, bekend uit onder meer Star Wars en Dune, de hoofdrol als het personage Marc Spector alias Moon Knight. Een andere belangrijke rol is voor Ethan Hawke.

Empire komt met opvallende covers en verrassende foto
Aangezien de serie volgende maand al start op Disney+ komt Empire Magazine nu met een cover waarop de duistere held Moon Knight te zien is.



Moon Knight bestaat uit zes afleveringen en de eerste aflevering staat op 30 maart op de streamingdienst van Disney. Hieronder ook een gave foto van het personage verrassend genoeg in een pak, a.k.a. zijn Mr. Knight voorkomen.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beangstigende eerste beelden '30 Coins' van HBO Max
Series / Trailer

Beangstigende eerste beelden '30 Coins' van HBO Max

Het tweede seizoen van de Spaanse hitserie wordt nu opgenomen en verschijnt in 2023.

HBO Max heeft een teaser trailer uitgebracht voor een tweede seizoen met acht afleveringen van de Spaanse horrorserie 30 Coins die eind 2020 in première ging. De serie komt van Alex de la Iglesia.

De serie volgt pater Vergara, een exorcist die door de kerk wordt verbannen naar Pedraza, een afgelegen dorp in Spanje. Daar hoopt hij dat hij wordt vergeten door zijn vijanden. Een munt die hij bij zich heeft, een van de dertig zilverstukken die aan Judas zijn betaald, houdt verband met een apocalyptische samenzwering waarbij de 'Holy See' zelf betrokken was.

Teaser voor seizoen 2 van 30 Coins
In de nieuwe reeks zijn verschillende inwoners van Pedraza gek geworden en opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Elena (Megan Montaner) is bedlegerig in Madrid, terwijl burgemeester Paco (Miguel íngel Silvestre) zijn best doet om te zorgen voor de dierenarts die demonenjager is geworden.

De serie wordt momenteel opgenomen in Spanje, Italië, de VS, Frankrijk en het VK voorafgaand aan de release op HBO Max in 2023. Hieronder zie je de beangstigende eerste trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon maakt live action 'Blade Runner'-serie '2099' met Ridley Scott
Series / Nieuws

Amazon maakt live action 'Blade Runner'-serie '2099' met Ridley Scott

Na Blade Runner 2049 verschijnt over een tijdje de tv-serie 'Blade Runner 2099' op Prime Video.

Amazon Studios ontwikkelt volgen Deadline de serie Blade Runner 2099, een live-actionserie die dient als het tweede grote deel in de franchise na de originele film Blade Runner uit 1982 van Ridley Scott en het vervolg Blade Runner 2049 uit 2017 van Denis Villeneuve.

Scott is uitvoerend producent van de serie die een groot budget krijgt. Silka Luisa (Shining Girls) zal de verhaallijn uitstippelen en uitvoerend producent zijn namens Scott Free Productions, Amazon Studios en Alcon Entertainment. De laatste heeft zojuist de veelgeprezen sci-fi-serie The Expanse voor Amazon afgerond na zes seizoenen.

Ridley Scott mogelijk ook de regisseur
Blade Runner 2099 zou prioriteit hebben voor Amazon Studios, waardoor de scripts er snel moeten komen. Er zou volgens Deadline al gekeken worden naar potentiële productiedatums. Er wordt momenteel gezocht naar schrijvers en Scott wil de serie eventueel regisseren.

De serie moet dus vijftig jaar na de film van Villeneuve afspelen, waardoor het dus niet duidelijk is wat de verhaallijn wordt en welke personages te zien moeten zijn.

De anime-serie Blade Runner: Black Lotus verscheen vorig jaar nog. Deze speelt zich af in 2032.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt weer veel series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegt weer veel series nieuw toe

Check hier alle series die nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe series die Disney+ heeft toegevoegd voor je op een rij. Dat zijn er zoals je wellicht gewend bent, weer behoorlijk wat!

Beecham House (seizoen 1): Dehli, 1795. John Beecham begint een nieuw leven na zijn tijd bij de Britse Oost-Indische Compagnie. Bij aankomst in het landhuis is iedereen verbijsterd dat hij een baby heeft.

Best Friends Whenever (seizoen 1 en 2): De vriendinnen Shelby en Cyd worden per ongeluk gezapt door een zelfgebouwd apparaat van hun vriend Barry. Vanaf dat moment kunnen ze door de tijd reizen.

Big Sky (S02E06): Cassie wordt wantrouwig tegenover Max.

Lost Cities with Albert Lin (seizoen 1): Lost Cities combineert hi-tech archeologie, adembenemende beelden en ware expeditie om topontdekkingen te doen, geportretteerd door gastheer Albert Lin.

Mixed-ish (S02E05): Paul hoort over het kaartspel Spades.

Pam & Tommy[/url]1 (S01E04): Pam en Tommy nemen steeds wanhopigere maatregelen om hun eigendom terug te krijgen.

[url1=https://www.disneyplus.com/nl-nl/series/queens/DZHcRDdXN1Fk]Queens (S01E05): Brianna krijgt te maken met een pijnlijke herinnering.

Snowdrop (S01E01 en S01E02): Als Yeong-ro en Soo-ho elkaar ontmoeten tijdens een blind date, wordt zij op slag verliefd op hem.

The Big Leap (S01E11): Het is tijd voor de show.

The Book of Boba Fett (S01E07): Boba Fett en Fennec Shand staat een hevig conflict te wachten.

The Wonder Years (S01E08): Lillian helpt Michael.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wow! Gevoelige klap voor Netflix met verdwijnen Marvel-series
Series / Nieuws

Wow! Gevoelige klap voor Netflix met verdwijnen Marvel-series

Daredevil, Jessica Jones en de Defenders-series verdwijnen van Netflix, maar waar gaan ze heen?

In 2013 kondigden Marvel Television en Netflix een deal aan die Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en uiteindelijk The Defenders naar de streamingdienst zouden brengen. De plannen werden door het succes van de series grootser, want zo lanceerde men ook The Punisher.

Maar met de aankondiging van Disney+, werden de series allemaal geannuleerd. Inmiddels heeft Disney na twee jaar wachten de rechten om de series te laten zien terug. Maar waar mensen verwacht hadden dat de series op Netflix zouden blijven, aangezien het Netflix Originals zijn, blijkt dat niet het geval.

De series verdwijnen
Vanaf 1 maart zijn de series allemaal van Netflix verdwenen. Dat heeft de streamingdienst niet aan de grote klok gehangen of aangekondigd, maar staat bij de televisieseries als je erop klikt. Dan lees je:

"Laatste dag op Netflix te zien: 28 februari".

Of de series dan direct doorgaan naar Disney+ is niet bekend, maar de kans lijkt groot, aangezien die streamingdienst duidelijk het thuis van Marvel Studios is en ook goed draait op die series.

Netflix heeft nog geen officieel commentaar gegeven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul'-trailer brengt schurk terug
Series / Trailer

'Better Call Saul'-trailer brengt schurk terug

Better Call Saul belooft een heel heftig zesde seizoen te krijgen op AMC.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste trailer voor het zesde seizoen van Better Call Saul laat Gus Fring in zijn eigen huis zien. In de dramaserie volgen we Jimmy McGill, die langzaamaan verwordt tot misdadiger Saul Goodman, een advocaat voor de 'kleine' mensen, die tegelijk grote criminelen dient.

Seizoen 1 tot en met 5 van Better Call Saul hebben langzaamaan personages van Breaking Bad laten zien, waardoor de twee series naadloos in elkaar versmelten.

Better Call Saul seizoen 6
Sinds het einde van Better Call Saul seizoen 5, zijn er heel wat teasers geweest naar het langverwachte laatste seizoen van de televisieserie van AMC en maker Vince Gilligan.

Better Call Saul krijgt 13 afleveringen in het zesde seizoen, die in twee delen worden uitgezonden. We krijgen vermoedelijk een behoorlijk intens seizoen, want Kim blijkt behoorlijk duistere neigingen te hebben en Jimmy weet Howard Hamlin neer te halen. Intussen komt de oorlog tussen Gus en Lalo Salamanca op in alle heftigheid en raakt Nacho Varga daarbij betrokken.

Better Call Saul heeft nu nog een trailer vrijgegeven die Gus Fring in zijn huis laat zien. Het is de eerste die Fring weer eens laat zien.

Eerder trailers voor Better Call Saul lieten onder meer Jimmy in de toekomst als Gene zien, de terugkeer van de Salamanca-tweeling en nu dus Fring.

Better Call Saul zie je op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' toont oorlog op nieuwe foto's
Series / Foto's

'Fear the Walking Dead' toont oorlog op nieuwe foto's

De serie Fear the Walking Dead gaat bijna verder met z'n nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
"Die toren is van mij", hoorden we Alicia Clark nog zeggen aan het einde van het eerste deel van seizoen 7 van Fear the Walking Dead. "We gaan ten oorlog".

De fall-out van de kernbommen die ontploften in het zesde seizoen van de serie, maakten van Victor Strand een grote heerser. Alicia en Morgan Jones besloten daarop oorlog te voeren tegen Strand's Tower. Terwijl Alicia langzaam sterft aan de beet van een Walker, verzamelde ze haar leger.

Fear the Walking Dead-foto's
Vandaag zijn de eerste foto's vrijgegeven van het aankomende tweede deel van het zevende seizoen van Fear the Walking Dead. De beelden tonen de terugkerende personages, die je vanaf 17 april weer kunt zien.

AMC kwam ook al met een synopsis van het nieuwe deel.

"Er zijn maanden verstreken sinds de kernbommen ontploften en de enige die daar voordeel aan heeft gehad, is Victor Strand. Hij heeft een eigen rijk opgebouwd en selecteert wie een kans krijgt om te overleven. De andere leden van de groep hebben enorm geleden, maar daaruit is een grote overtuiging om te leven voortgekomen, zelfs als dat betekent dat ze Strand's Tower met geweld moeten veroveren en de zoektocht naar PADRE moeten voortzetten, een mythische plek waarvan niemand weet of die nou wel bestaat."

Fear the Walking Dead zie je op Prime Video.















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-ster Norman Reedus vindt gave nieuwe serie
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster Norman Reedus vindt gave nieuwe serie

Norman Reedus gaat een serie maken met het Jim Henson Company blijkt vandaag.

The Walking Dead-acteur Norman Reedus gaat een samenwerking aan met het Jim Henson Company en de designers van The Dark Crystal. Samen werken ze aan een nieuwe originele live-action fantasyserie.

Variety meldt dat het familievriendelijke primetime avontuur een "geheel nieuw universum van wezens" moet voortbrengen, allemaal bedacht door Wendy en Brian Froud. Zij ontwierpen de wezens en concepten in The Dark Crystal (1982), Labyrinth (1986) en The Dark Crystal: Age of Resistance (2019).

Nieuwe Henson-serie
De nog titelloze serie wordt gemaakt voor Heston TV, al is niet zeker waar de show straks te zien moet zijn.

"Norman Reedus, de Frouds en het Jim Henson Company die samenkomen om een serie te maken is echt een samensmelting van mijn dromen," aldus Halle Stanford, voorzitter van TV bij The Jim Henson Company in een statement. "Norman is een artiest en toen ik bij hem voorstelde: wat als we een serie met de Frouds maken die zijn liefde voor magische wezens zou verkennen, was hij zo opgewonden."

Opgewonden is volgens Reedus een understatement. "Ze zijn meesters in het bouwen van fantasywerelden. Ik bedoel, een serie over trollen, goblins en wezens van buiten deze wereld. Dat kan niemand beter dan de mensen bij de Henson Company."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze megahit van Netflix is toch niet voorbij!?
Series / Nieuws

Deze megahit van Netflix is toch niet voorbij!?

Ozark zou misschien wel tot wat spin-off series kunnen leiden blijkt nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ozark medebedenker Mark Williams vertelt tijdens een nieuw interview over mogelijke spin-offs van de hitserie van Netflix. Die komt binnenkort met het tweede deel van zijn vierde seizoen tot een einde.

Williams bedacht de serie samen met Bill Dubuque. Hij draait om Marty Byrde, een financieel adviseur die ook werkt voor een Mexicaans drugskartel. Hij wordt gedwongen zijn familie te verhuizen naar de regio in Missouri, in een poging een nieuw witwasplan van het kartel te regelen. Intussen krijgt hij ook te maken met lokale misdaadfamilies.

Ozark spin-offs
Ozark seizoen 4 eindigde met een gruwelijke cliffhanger en fans kunnen niet wachten op het tweede deel van dit vierde seizoen.

Screen Rant sprak met Mark Williams en vroeg hem over de toekomst. Zo keek men of het mogelijk is om spin-offs te maken. "Eerlijk gezegd heb ik daar zelf niet over nagedacht en ik denk dat het aan Netflix en Chris [Mundy] is om uit te zoeken hoe ze het willen en waar ze heen willen, als ze dat besluiten te doen," begon Williams.

"Maar ik zou het geweldig vinden als het zover komt."

Tegelijk denkt hij aan Better Call Saul, dat volgens hem "perfect is, dat hebben ze echt goed bovenop Breaking Bad, dus ik denk dat het alleen maar logisch is als het werkt."

Ozark zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 14 series kan je vanaf deze week zien op Netflix
Series / Streaming-diensten

Deze 14 series kan je vanaf deze week zien op Netflix

Check hier het complete overzicht met alle nieuwe series op Netflix deze week.

Elke vrijdag zetten we alle nieuwe series die Netflix heeft toegevoegd in die week voor je op een rij. Deze week is dat natuurlijk niet anders en duiken we in de veertien nieuwe titels!

DC's Legends of Tomorrow (S07E11): Wanneer de list van de Legends om de Waverider naar Sarajevo te lokken mislukt, stapt Gwyn op. Hij bedenkt een plan om de dreiging van Robo-Legend het hoofd te bieden.

Snowpiercer (S03E03): Layton en Wilford spelen een kat-en-muisspel als de twee treinen elkaar te slim af proberen te zijn. Layton vraagt Asha, de overlevende die hij vond, om een gunst.

Our Beloved Summer (S01E14): Ung vraagt Yeon-su iets waar zij maar moeilijk een antwoord op kan vinden. Terwijl Lee Sol-i omgaat met een onverwachte verrassing in haar bar. Gu Eun-ho komt langs.

Brooklyn Nine-Nine (7 seizoenen): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

Only Jokes Allowed (seizoen 1): Zes van de beste comedians van Zuid-Afrika bestormen de bühne om hun talent te tonen in deze collectie korte stand-upvoorstellingen.

Catching Killers (2 seizoenen): In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.

Até Que a Vida Nos Separe (1 seizoen): Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Naast hun veeleisende werk als huwelijksplanners worstelen ze met hun eigen persoonlijke problemen.

Love is Blind Japan (ook op 15 en 22 februari): Potentiële huwelijkspartners in Japan ontmoeten elkaar in deze reality-datingserie. Ze daten en verloven zich ... zonder elkaar ooit te hebben gezien.

Ideias í  Venda: Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.

Disenchantment (deel 4): Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

Until Life Do Us Part: Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Zij worstelen tussen de eisen van hun bedrijf waarin ze huwelijken plannen en hun eigen persoonlijke crisissen.

Toy Boy (seizoen 2): Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Love is Blind (seizoen 2; ook op 18 en 25 februari): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.