search
'The Umbrella Academy'-actrice over release seizoen 3
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy'-actrice over release seizoen 3

Voorlopig is The Umbrella Academy nog niet klaar om z'n derde seizoen te laten zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Umbrella Academy-actrice Emmy Raver-Lampman kwam met een update over het derde seizoen van de televisieserie. Ze teaset een grootschalig seizoen en hoopt dat de serie in de zomer van start gaat met de nieuwe reeks.

De serie The Umbrella Academy is tot dusverre een groot succes gebleken bij Netflix. Hij is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way en Gabriel Bá en volgt de volwassen Hargreeves-kinderen, die de wereld proberen te redden. Zij zijn zeven van de 43 kinderen wereldwijd die op dezelfde dag geboren werden bij vrouwen die niet zwanger waren.

The Umbrella Academy seizoen 3
Het tweede seizoen van The Umbrella Academy eindigde nog met een immense cliffhanger, waarin de kijker zag hoe de groep in het heden terug kwam en daar de Sparrow Academy tegen het lijf liep; de Umbrella Academy was zelfs helemaal nooit opgericht.

De opnames van The Umbrella Academy seizoen 3 zijn klaar, maar we weten nog niet wanneer het seizoen te zien is. Raver-Lampman wijst op een release die mogelijk komende zomer plaatsvindt.

"Ik hoop deze zomer, want ik wil dit seizoen zo graag zien. We nemen nog audio op en het is een groot seizoen. Er moet veel in de postproductie gedaan worden, maar wat ik heb gezien is ongelofelijk en ziet er opwindend uit. Het heeft een compleet andere energie. Dus voor iedereen, maar vooral ook voor mijzelf, hoop ik dat het deze zomer te zien is."

The Umbrella Academy zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen