'The Umbrella Academy' onthult verdrietig moment

'The Umbrella Academy' onthult verdrietig moment

Seizoen 3 van The Umbrella Academy komt eraan en teast een verdrietig moment.

Jim Pedd, 13 januari 2022 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Umbrella Academy-showrunner Steve Blackman deelde een nieuw storyboard voor het aankomende derde seizoen van de serie. Daarop zie je Allison op een nogal somber moment.
De Netflix-serie The Umbrella Academy heeft rollen voor Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin H. Min. Het derde seizoen is later dit jaar op de streamingdienst te zien.

The Umbrella Academy seizoen 3
Het derde seizoen van The Umbrella Academy laat zien hoe de Hargreeves-kinderen in een vreemde en nieuwe wereld terecht komen.

Nadat ze de apocalypse in de jaren zestig wisten te voorkomen, keren Vanya, Luther, Diego, Allison, Klaus en Five terug in het heden. De Academy blijkt nooit verwoest te zijn en hun vader Sir Reginald Hargreeves overleed ook nooit. De kinderen weten de bizarre waarheid al snel te achterhalen en het blijkt dat Ben nog leeft en Sparrow Number 2 heet.

Op zijn Instagram deelde Blackman dus een panel van een storyboard voor seizoen 3, waarop je Allison ziet staan. Check 't hieronder. The Umbrella Academy zie je op Netflix.


Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Steve Blackman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws