search
'The Umbrella Academy' wordt nog groter in derde seizoen
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' wordt nog groter in derde seizoen

Netflix bespaart niet op de serie The Umbrella Academy, dat moge duidelijk zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 3 van The Umbrella Academy wordt grootschaliger dan alles wat je tot nu toe eerder in de serie van Netflix hebt gezien. Dat onthulde actrice Emmy Raver-Lampman, die de rol van Allison, a.k.a. nummer drie, speelt in de televisieserie.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de comics van Gerard Way en Gabriel Bá, die in 2007 door Dark Horse Comics uitgegeven werden. In de behoorlijk succesvolle televisieserie komen de leden van de Umbrella Academy nadat ze de apocalypse in 1963 tegengehouden hebben, terug in het heden. Maar daar blijkt de tijdlijn veranderd en heeft Sir Reginald de Sparrow Academy opgericht.

Oorlog in The Umbrella Academy
Het begint er zo'n beetje op te lijken dat er oorlog komt in het nieuwe seizoen. Volgens Raver-Lampman wordt het seizoen groter dan je denkt.

"We lopen gelijk met de graphic novels, al denk ik dat Steve zich er ook weer niet al te veel aan houdt in de zin dat het niet letterlijk overgenomen moet worden, of moet reflecteren wat zich in de graphic novels afgespeeld heeft. Maar ik weet dat Gerard en Steve [Blackman, showrunner] continu communiceren. Dus ik twijfel er niet aan dat ze weten wat ze denken. Er zal ook zeker een connectie zijn tussen de twee, maar des te verder we komen met de televisieserie, des te meer het zijn eigen weg vindt," aldus de actrice.

"Dit derde seizoen doen we echt ons eigen ding. Ik denk dat de serie een heel cool plot gevonden heeft om te volgen en te verkennen. We zijn begonnen met ADR en het is een grootschalig seizoen. Er moet veel gedaan worden in de postproductie."

The Umbrella Academy zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen