search
'Russian Doll' seizoen 2 is beter dan seizoen 1
Series / Nieuws

'Russian Doll' seizoen 2 is beter dan seizoen 1

Russian Doll legt volgens acteur Sharlto Copley de lat echt extreem hoog.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat het tweede seizoen van Russian Doll van Netflix nog beter wordt dan het eerst Dat belooft in elk geval acteur Sharlto Copley tijdens een nieuw interview.

Het eerste seizoen van Russian Doll kon je in 2019 zien en dat eindigde met een vrij interessante cliffhanger. Sindsdien moeten fans wachten op meer van de serie, die wegens het coronavirus natuurlijk flink vertraagd raakte. De opname slagen een tijdje stil, maar zijn inmiddels afgerond.

Russian Doll seizoen 2
De duistere komedie van Leslye Headland volgt Nadia Vulvokov (gespeeld door Natasha Lyonne), die dood gaat en vast komt te zitten in een tijdslus, waarbij ze dezelfde dag keer op keer opnieuw beleeft. Het tweede seizoen werd in augustus 2019 besteld en recent hoorden we van Charlie Bennett dat de opnames afgerond waren.

Copley sprak met de site Screen Rant over wat we mogen verwachten van de aankomende nieuwe afleveringen. Hij vindt het een volstrekt origineel en behoorlijk goede toevoeging aan de serie.

"Oh man, ik mag echt niks zeggen. Natasha gaat me echt vermoorden," begon Copley, waarna hij toch iets onthulde.

"Het is heel origineel, dat kan ik je zeker zeggen. Echt, het hele team komt met zoveel creatieve dingen. Ze hebben de lat weer hoger gelegd en je zou eigenlijk bijna denken dat ze dat niet konden doen. Maar dat is toch gebeurd."

Russian Doll zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen