Gevaar in trailer 'The Walking Dead' seizoen 11b

The Walking Dead legt de lat nog even hoog in z'n laatste paar afleveringen.

Jim Pedd, 13-02-2022 10:24

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Heel lang hoeven we niet meer te wachten op de eerste nieuwe aflevering van The Walking Dead. Seizoen 11, deel 2, pikt de draad op 20 februari weer op.
The Walking Dead laat straks zien hoe Eugene's groep te maken krijgt met de Commonwealth, die al snel niet zo leuk blijkt te zijn als ze in eerste instantie lijken te zijn. Het zorgt voor een groot conflict dat eraan zit te komen.

The Walking Dead seizoen 11b
De trailer laat zien dat het nieuwe seizoen de draad oppikt direct na het einde van Acheron: Part 1 (wat ook wel mag, gezien de titel van deze aflevering: Acheron: Part 2).

"Je hebt dus die gestoorde pijlen die afgevuurd worden, onze mensen die tegenover de Reapers staan en ze moeten deze situatie oplossen om voedsel te vinden en hun mensen redden," aldus showrunner Angela Kang.

"Dus we hebben dat, maar dan is er ook de groep in Alexandria, die te maken heeft met de elementen, walkers die eraan zitten te komen. Die verhaallijnen bouwen gelijktijdig op naar een climax, terwijl de Commonwealth er ook nog eens is. Dat wordt gaandeweg een steeds belangrijker onderdeel van ons verhaal."

Check hieronder de beelden. The Walking Dead zie je op Disney+.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Robert Kirkman

Populair nieuws