'The Walking Dead'-ster Norman Reedus vindt gave nieuwe serie

Norman Reedus vindt gave nieuwe serie

Norman Reedus gaat een serie maken met het Jim Henson Company blijkt vandaag.

Jim Pedd, 12 februari 2022 11:50

The Walking Dead-acteur Norman Reedus gaat een samenwerking aan met het Jim Henson Company en de designers van The Dark Crystal. Samen werken ze aan een nieuwe originele live-action fantasyserie.

Variety meldt dat het familievriendelijke primetime avontuur een "geheel nieuw universum van wezens" moet voortbrengen, allemaal bedacht door Wendy en Brian Froud. Zij ontwierpen de wezens en concepten in The Dark Crystal (1982), Labyrinth (1986) en The Dark Crystal: Age of Resistance (2019).

Nieuwe Henson-serie
De nog titelloze serie wordt gemaakt voor Heston TV, al is niet zeker waar de show straks te zien moet zijn.

"Norman Reedus, de Frouds en het Jim Henson Company die samenkomen om een serie te maken is echt een samensmelting van mijn dromen," aldus Halle Stanford, voorzitter van TV bij The Jim Henson Company in een statement. "Norman is een artiest en toen ik bij hem voorstelde: wat als we een serie met de Frouds maken die zijn liefde voor magische wezens zou verkennen, was hij zo opgewonden."

Opgewonden is volgens Reedus een understatement. "Ze zijn meesters in het bouwen van fantasywerelden. Ik bedoel, een serie over trollen, goblins en wezens van buiten deze wereld. Dat kan niemand beter dan de mensen bij de Henson Company."
Bron: Comic Book

Lees meer over: Norman Reedus, Jim Henson Company, The Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws