Explosieve opening 'The Walking Dead' seizoen 11b is onthuld

Opening 'The Walking Dead' seizoen 11b is onthuld

The Walking Dead heeft de eerste paar minuten van zijn elfde seizoen vrijgegeven.

Jim Pedd, 15 februari 2022 om 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het duurt nog even tot 20 februari tot The Walking Dead van start gaat met het tweede deel van zijn laatste seizoen. Maar abonnees met AMC+ kunnen de eerste aflevering van het elfde seizoen al zien.
De serie The Walking Dead pikt de draad vrijwel direct op na de finale van het eerste deel. "En dus hebben we die gestoorde machine die pijlen afvuurt, staan onze mensen tegenover de Reapers, en moeten ze deze situatie oplossen terwijl ze ook nog eens voedsel moeten vinden om hun mensen te kunnen redden", aldus showrunner Angela Kang over het nieuwe deel van het elfde seizoen van The Walking Dead.

The Walking Dead-beelden
The Walking Dead pikt de draad dus bijna weer op, maar voordat het zover is moeten we nog even wachten hier in Nederland.

Gelukkig houdt men ons nog wel zoet met wat nieuwe beelden en kwam AMC tijdens de Super Bowl met een video die de eerste minuten van het tweede deel laat zien.

The Walking Dead gaat op 20 februari van start met de aflevering No Other Way. Hieronder kan je de beelden zien. The Walking Dead zie je op Disney+.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Trailer

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws