'The Sopranos' komt weer even bij elkaar voor een speciale video

Een Super Bowl reclame brengt een aantal castleden van The Sopranos weer bij elkaar.

Jim Pedd, 15 februari 2022 07:51

De Super Bowl commercials van dit jaar brengen meerdere acteurs terug in klassieke film of televisierollen. Alles om maximaal in te spelen op de nostalgie bij de kijker.
Zo zag je Dr. Evil en andere Austin Powers personage terugkeren en zorgde dat voor heel wat gesprekken omdat General Motors de commercial waarin dat gebeurde vroeg vrijgaf. Een verrassende nieuwe reclame voor de nieuwe Chevrolet Silverado werd geheim gehouden en brengt The Sopranos terug.

The Sopranos
De cast van The Sopranos keerde terug om een reclame op te nemen die doet denken aan de opening credits van de iconische HBO-serie.

In de commercial zie je Jamie-Lynn Sigler, die de rol van Tony Soprano's dochter Meadow speelde, rondrijden in New Jersey in een Silverado. Je hoort Woke Up This Morning op de radio spelen.

In de reclame horen we iets over een nieuwe generatie en eindigt het ermee dat Robert Iler, die de broer van Meadow - AJ - speelde, ook te zien is. En niet alleen waren zij samen terug voor deze The Sopranos-commercial, ook bracht men David Chase die The Sopranos bedacht terug, evenals cinematograaf Phil Abraham van de serie.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Sopranos, trailer, Super bowl, reclame, chevy

Informatie over de serie: The Sopranos

Populair nieuws