'Game of Thrones'-acteur vond de fanreacties op de finale maar niets

David Bradley had misschien niet direct dit soort (toch best onvriendelijke) reacties verwacht.

Jim Pedd, 15-02-2022 09:48

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het laatste seizoen van Game of Thrones was verreweg het meest bekritiseerde van de serie. De ontvangst blijft ook een teleurstelling voor de castleden van de iconische HBO-serie.
Ook acteur John Bradley, die jarenlang te zien was als Samwell Tarly, vond het maar niets hoe mensen reageerden op de finale van de serie. Volgens hem was het altijd de hoop iets te maken waar fans blij van zouden worden.

Haat van Game of Thrones-fans
"We wilden oprecht dat het geweldig zou zijn en hadden ook echt gedacht dat het zou lukken. We waren er echt trots op. We waren niet arrogant genoeg om te denken: 'Oh nou, we gooien het maar naar buiten en ze slikken het wel.' We wilden echt dat mensen het zouden waarderen, dus ik was echt teleurgesteld."

Bradley ging er verder op door:

"De reactie van fans was heel fel en gemeen. Als mensen nu aan Game of Thrones denken, voelen ze teleurstelling omdat ze de finale maar niets vonden. Ik zou het liever willen zien als een complete verzameling aan werk. Die geweldige momenten moet je niet vergeten en dat het einde niet was wat je gehoopt had, zou daar niets aan af moeten doen."
Bron: CBR

Lees meer over: David Bradley, Game of Thrones, HBO

Populair nieuws