'The Walking Dead'-fans vinden de nieuwe aflevering perfect

'The Walking Dead'-fans vinden seizoen 11b perfect

The Walking Dead gaat weer door met zijn nieuwe seizoen en fans reageren nu al.

Jim Pedd, 15 februari 2022 09:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zondag kregen abonnees op AMC+ in de Verenigde Staten al vroeg toegang tot het elfde seizoen van The Walking Dead. De aflevering No Other Way lanceert het seizoen met een wel heel frisse en goede finale, vinden de fans.
The Walking Dead pikt met zijn nieuwe aflevering de draad direct op waar deze gebleven was. Dat betekent dus dat de oorlog over Meridian in alle hevigheid losbarst in de eerste aflevering.

The Walking Dead-fans
Het eerste deel van het uitgebreide Final Season (dat op 20 februari terug is), eindigde ermee dat Maggie en Daryl oorlog voerden tegen de Reapers, het commando 'Chosen Ones', dat onder Pope dient.

Maar toen Leah besloot Pope te vermoorden, gaf ze Daryl de schuld van de moord en vuurde ze de hwacha af, met honderden door raketten aangedreven pijlen die allemaal richting Gabriel, Elijah en Negan gaan.

En thuis in Alexandria nemen Aaron en Rosita de leiding terwijl hun gemeenschap een invasie van Walkers moet weerstaan. Gracie en Judith Grimes zitten in al dat geweld vast in een snel overstromende kelder. In No Other Way vechten de inwoners van Alexandria tegen de doden en de groep van Meridian tegen de levenden.The Walking Dead zie je op Disney+.
Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws