search
Eerste trailer nieuwe Netflix komedieserie 'Drôle'
Series / Nieuws

Eerste trailer nieuwe Netflix komedieserie 'Drôle'

De serie komt van de hand van dezelfde makers als Dix Pour Cent...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe komedieserie aangekondigd genaamd Drôle. Voor de reeks geldt dat ze afkomstig is van de makers van Dix Pour Cent. De nieuwe reeks zal bestaan uit zes afleveringen en speelt zich af in de Franse hoofdstad Parijs.

In deze nieuwe reeks maken we kennis met Aïssatou, Apolline, Nezir en Bling. Het gaat hierbij om vier jonge mensen die allemaal dezelfde droom koesteren, namelijk een carrière uitbouwen als stand-up comedian. Het wordt echter al snel duidelijk dat, dat eenvoudiger gezegd is dan gedaan.

Fanny Herrero
Wanneer we de crew achter deze nieuwe Netflix komedieserie onder de loep nemen springt daar meteen één opvallende naam tussenuit. Het gaat hierbij uiteraard om Fanny Herrero. Dit is natuurlijk de vrouw die eerder ook al verantwoordelijk was voor onder meer de reeks Dix Pour Cent.

De cast van de serie bestaat onder meer uit Younes Boucif, Mariama Gueye, Jean Siuen en Elsa Guedj.

Ben jij ook al zo benieuwd wat deze reeks allemaal voor jou in petto zal hebben? Heeft de trailer je zin doen krijgen in meer? Dan hoef je niet lang meer te wachten om met de volledige reeks aan de slag te kunnen. Alle afleveringen van het eerste seizoen van Drôle zijn te bekijken op Netflix vanaf 18 maart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen