search
Nog meer 'The Lord of the Rings'-details onthuld
Series / Nieuws

Nog meer 'The Lord of the Rings'-details onthuld

De eerste trailer voor The Lord of the Rings liet nog wat mysteries open en die zijn nu al deels gevuld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft de namen van drie aanvullende personages in The Lord of the Rings: The Rings of Power vrijgegeven. Prime Video kwam afgelopen zondag tijdens de Super Bowl met de eerste teaser trailer.

Die trailer liet een aantal prominente elfen van Midden-Aarde zien. En vandaag is bevestigd om wie het dan allemaal gaat. Van drie personages weten we nu de namen die we eerder niet kenden.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-personages
De prominente elf die je zag was inderdaad High King Gil-galad, gespeeld door Benjamin Walker. Gil-galad is in de werken van Tolkien de High King van de Ñoldor, een clan van elfen en is de laatste met die titel. Zij staan ook wel bekend als "zij met kennis". Hun liefde voor kennis is wat Annatar, die zich voordeed als de Lord of Gifts, wilde hebben. (Daar vertellen we zo meer over).



Prime Video liet ook weten dat de harfoot niemand minder dan Elanor 'Nori' Brandyfoot is. Haar monoloog opent de Super Bowl-teaser. Zij is een harfoot, een van de drie aan elkaar gerelateerde subsoorten die we ook wel kennen als hobbits.



En dan is er de Stranger, gespeeld door Daniel Weyman. Die titel moet zijn identiteit geheim houden. Een mogelijkheid is dat hij Tom Bombadil is, een mysterieuze figuur wiens oorsprong en aard nooit uitgelegd wordt maar van wie gedacht wordt dat hij het eerst levende wezen was in Midden-Aarde. Een andere optie: Annatar, de Lord of Gifts, die eigenlijk Sauron is. Of het kan een van de vijf tovenaars zijn en zou dan goed Gandalf kunnen zijn, van wie we weten dat hij enige tijd onder elfen was zonder zijn identiteit te onthullen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen