search
Nieuwe Arrowverse-serie krijgt eerste logo
Series / Foto's

Nieuwe Arrowverse-serie krijgt eerste logo

Gotham City Knights ziet er behoorlijk interessant uit als we dit zo zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft de afgelopen jaren behoorlijk veel DC Comics-gerelateerde televisieseries gemaakt. Dat aantal wordt binnenkort weer uitgebreid met de komst van Gotham Knights.

Gotham Knights heeft vandaag zijn vroege logo gekregen op een Instagram-bericht van Danny Cannon, die enkele afleveringen zal regisseren. Ook is nu onthuld dat Gotham Knights in april 2022 begint met zijn opnames.

Gotham Knights-serie
De serie Gotham Knights wordt nog een opvallende, want deze speelt zich af nĂ¡ de moord op Bruce Wayne. Zijn rebellerende en geadopteerde zoon besluit daarop samen te werken met de kinderen van Batman's vijanden, op het moment dat zij er allemaal van beschuldigd worden de Caped Crusader vermoord te hebben.

Zonder Dark Knight om Gotham te beschermen, verwordt de stad tot de gevaarlijkste chaos die het ooit geweest is. Maar hoop komt van hun kant!

Gotham Knights krijgt in eerste instantie alleen een pilot. Het is geen Arrowverse-serie, hoe het er nu naar uitziet. Die franchise krijgt trouwens wel iets nieuws met Justice U, dat draait om Arrows David Ramsey.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen