search
Razend spannende trailer nieuwe Netflix-thrillerserie 'Pieces of Her'
Series / Nieuws

Razend spannende trailer nieuwe Netflix-thrillerserie 'Pieces of Her'

De hoofdrol in de reeks wordt ingevuld door niemand minder dan Toni Collette...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt door veel mensen ongetwijfeld stevig uitgekeken naar de lancering van de nieuwe thrillerserie Pieces of Her. Voor deze mensen is er nu goed nieuws. Netflix heeft namelijk de eerste trailer de wereld ingestuurd.

In de aankondiging die eerder door Netflix werd gelanceerd was het volgende te horen; "Stel dat alles wat je dacht te weten over jouw eigen leven een leugen was". Klinkt onheilspellend, maar ook veelbelovend!

Pieces of Her neemt ons mee naar een rustig stadje in Georgia waar de 30-jarige Andy Olier en haar moeder Laura geconfronteerd worden met een onverwachte reeks gebeurtenissen.

Om een antwoord te vinden op een reeks belangrijke vragen begint Andy aan een gevaarlijke reis doorheen de Verenigde Staten.

Toni Collette
Hoe de thrillerserie uiteindelijk zal uitpakken is nog een beetje koffiedik kijken. Aan de cast zal het alvast niet gelegen hebben. Niemand minder dan de voor een Oscar genomineerde actrice Toni Collette neemt immers de hoofdrol voor haar rekening.

Pieces of Her is gebaseerd op de gelijknamige bestseller die in het jaar 2018 op de markt werd gezet door Karin Slaughter.

De trailer die door Netflix de wereld werd ingestuurd is hieronder te bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen