Snelle start voor 'Peaky Blinders' seizoen 6

Snelle start voor 'Peaky Blinders' seizoen 6

Het laatste seizoen van de misdaadserie start binnenkort op de BBC.

Bram de Groot, 16 februari 2022 08:49

Even geleden zag je mogelijk al de eerste trailer voor het zesde seizoen van Peaky Blinders. Nu is duidelijk wanneer BBC One start met het uitzenden van de nieuwe reeks. En dat is al heel snel.
Uiteraard was er veel uitstel voor seizoen zes en dit seizoen blijkt in tegenstelling tot eerdere berichten ook het laatste seizoen. Nu maakt BBC One bekend dat de misdaadserie vanaf 27 februari wordt uitgezonden op de zender.

Vanaf 27 februari terug op BBC One
In het seizoen zie je uiteraard de terugkeer van Tommy Shelby (Cillian Murphy) en zijn misdaadfamilie en uiteraard de nodige mede- en tegenstanders. Andere belangrijke rollen zijn voor Paul Anderson (Arthur Shelby Jr.), Oswald Mosley (Sam Claflin), Joe Cole (John Shelby), Anya Taylor-Joy (Gina Gray) en Tom Hardy (Alfie Solomons).

De uitzending is om 22.00 uur op de zondagavonden en er zouden zes afleveringen zijn. Of het seizoen dan ook gelijk via Netflix te volgen is, is nog niet bekend.Hieronder zie je nogmaals de trailer voor het zesde seizoen, dat op den duur ook een afrondende film moet gaan krijgen. Ook zouden er spin-off series in de maak zijn.
Bron: BBC

Lees meer over: Peaky Blinders, BBC, Netflix, HBO Max, Cillian Murphy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws