'How I Met Your Father' heeft geweldig nieuws

'How I Met Your Father' heeft geweldig nieuws

De serie How I Met Your Father krijgt een tweede seizoen van Hulu!

Jim Pedd, 16 februari 2022 om 10:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van How I Met Your Father hebben iets om heel erg naar uit te kijken! De serie is namelijk vernieuwd voor een tweede seizoen. En dat niet alleen, het tweede seizoen krijgt flink wat afleveringen.
Hilary Duff en haar co-sterren mogen twintig afleveringen maken voor het aankomende tweede seizoen voor de televisieserie. Isaac Aptaker en Elizabeth Berger zitten achter de serie en mogen nu de eerste rits afleveringen een groot succes is gebleken aan de slag met het tweede seizoen.

How I Met Your Father gaat door
How I Met Your Father blijkt dus een tweede seizoen te krijgen, wat mooi is voor actrice Duff, die nog even getwijfeld had over haar rol als Sophie in de serie.

Sophie is de hoofdpersoon; een dame die net als Ted Mosby in de originele How I Met Your Mother-serie haar kind vertelt hoe ze zijn vader ontmoet heeft.

Dat verhaal begint in het jaar 2022, als Sophie en haar hechte vriendengroep proberen uit te vogelen wie zij zijn, wat ze willen van het leven en hoe ze verliefd moeten en kunnen worden in deze tijden van dating-apps en grenzeloze mogelijkheden.

How I Met Your Father zie je deze maand nog op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hulu, hilary duff

Populair nieuws