Derde seizoen 'The Mandalorian' krijgt veel nieuwe gezichten

Pedro Pascal geeft een hint naar het derde seizoen dat eind dit jaar zou verschijnen.

Bram de Groot, 16-02-2022 13:08

Eerder deze maand werd het zevendelige The Book of Boba Fett afgerond op Disney+. De spin-off van The Mandalorian had ook grote raakvlakken met de moederserie en er werd zelfs gehint naar het derde seizoen van The Mandalorian.
Uiteraard keert Pedro Pascal terug als Din Djarin en er zijn aanvullende rollen van in ieder geval Giancarlo Esposito als Moff Gideon en Carl Weathers als Greef Karga. Maar we kunnen in het derde seizoen ook heel wat nieuwe gezichten verwachten, naast uiteraard ook Grogu.

Veel nieuwe gezichten
Hoofdrolspeler Pacal werd door Neelix Magazine (via Screenrant) gevraagd of hij enkele details prijs kon geven. Zijn antwoord, lachend: "Helemaal niets. Oké, er zullen wat bekende gezichten zijn en er zullen veel nieuwe gezichten zijn. Daarnaast is er weer veel actie en een echt mooi verhaal. Tevreden?"

The Mandalorian seizoen drie wordt sinds oktober 2021 opgenomen en naar verwachting verschijnt het seizoen aankomende december op Disney+. Je kunt de eerdere seizoenen en de spin-off rond Boba Fett nu op Disney+ kijken.
Bron: Screenrant

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Robert Rodriguez

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix