search
Opvallende Netflix-serie 'The Sandman' onthult nieuwe foto
Series / Foto's

Opvallende Netflix-serie 'The Sandman' onthult nieuwe foto

The Sandman belooft een van de meest interessante series op Netflix te worden van de afgelopen tijd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Sandman heeft een nieuwe foto online gezet. De foto debuteerde via Empire Magazine, dat ons een goede blik op de televisieserie geeft.

Op de foto, die je onderaan dit bericht kunt bekijken, zie je Tom Sturridge in de rol van Dream. Hij wordt op het beeld vergezeld door Vivienne Acheampong als Lucienne.

The Sandman-serie
De The Sandman-serie wordt door Netflix gemaakt en gaf enige maanden geleden een eerste teaser trailer vrij. Die onthulde nog weinig over de serie zelf, maar zette wel alvast de sfeer en toon, zodat kijkers goed weten waar ze aan toe zijn.

Tegelijk biedt het nieuwe nummer van Empire Magazine nu wel een officiële foto op de serie en schijnt het zo te zijn dat Netflix op korte termijn komt met de volledige trailer. En dat niet alleen: Netflix zou ook meteen de releasedatum van The Sandman onthullen. Daarmee rijst het vermoeden dat The Sandman binnen nu en drie maanden wel te zien zou kunnen zijn.

De foto laat dus Dream zien, ook wel Morpheus, vergezeld door zijn trouwe waker Lucienne. De foto komt uit een scène waarin de Dream King na een eeuw aan gevangenschap terugkeert naar zijn rijk. Daar komt hij er al snel achter dat The Dreaming compleet in verval is geraakt tijdens zijn afwezigheid.

Check hieronder het beeld van The Sandman:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen