search
'Obi-Wan Kenobi' krijgt opvallende aanwezige
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' krijgt opvallende aanwezige

Star Wars laat weer een interessant personage zien in deze nostalgische serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende Obi-Wan Kenobi-serie schijnt een groot en belangrijk personage uit de prequeltrilogie in de Star Wars-franchise terug te brengen voor een cameo.

Dat personage schijnt niemand minder dan Bail Organa te zijn, senator van de galactische republiek in de tijden dat de democratie haar nadagen beleefde. Verder wordt het personage volgens de site Making Star Wars wederom gespeeld door Jimmy Smits, die op de set gezien was.

Obi-Wan Kenobi-serie
Naast de terugkeer van Bail Organa, horen we ook dat zijn echtgenote Breha te zien zou zijn. Of actrice Rebecca Jackson Mendoza die rol weer speelt weten we dan weer niet.

Het zou niet onlogisch zijn als Bail Organa terugkeert in Obi-Wan Kenobi. De senator van planeet Alderaan was een cruciale figuur in de levens van Anakin Skywalker, Padmé Amidala, Obi-Wan Kenobi en ook Yoda. Zijn aard hielp de goede partijen in de senaat en toen Palpatine zijn overname van de republiek als Darth Sidious succesvol vormgaf, hielp Bail Organa hen ontsnappen.

Ook adopteerde Organa Leia, die daarmee opgroeide op de planeet Alderaan. Intussen is Obi-Wan op Tatooine en waakt hij over de jonge Luke Skywalker.

Obi-Wan Kenobi is in mei te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen