'NCIS' krijgt een wel erg opvallende spin-off

NCIS blijkt te leiden tot NCIS: Sydney, die zich dus inderdaad in Australië afspeelt.

Jim Pedd, 17-02-2022 09:48

Voor het eerst in de geschiedenis van de NCIS-franchise, komt er een internationale spin-off: NCIS: Sydney. De serie werd vandaag aangekondigd door Paramount+ en CBS.
NCIS: Sydney is de eerste internationale versie ooit van de langlopende dramaserie die zich geheel in de Verenigde Staten afspeelde tot nu toe. Denk aan series als NCIS: Hawaii, NCIS: New Orleans en NCIS: Los Angeles.

NCIS: Sydney-serie
De NCIS: Sydney-serie speelt zich geheel af rond de Naval Criminal Investigative Service in de Australische stad met de meeste bewoners. En de serie durft het aan om te voldoen aan de hoge verwachtingen van series in die stad, zoals Blue Heelers.

NCIS: Sydney wordt in 2023 gelanceerd en gemaakt door de Australische scenarioschrijver Shane Brennan.

Chief content officer voor Paramount/CBS in Australië, Beverley McGarvey, sprak met groot plezier over de aankondiging van de serie:

"Het is zo'n eer om het nalatenschap van zo'n geweldige serie voort te mogen zetten en het briljante verhaal van NCIS te mogen voortzetten en meteen nieuwe Australische personages en locaties te laten zien. We kunnen niet wachten om te beginnen."

Bron: Twitter

Lees meer over: NCIS, NCIS Sydney, spinoff, Serie

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix