Het probleem van 'Star Wars'-bedenker George Lucas met Grogu

Het probleem van George Lucas met Grogu

George Lucas houdt er een interessante en opvallende mening op na wat Grogu moet doen.

Jim Pedd, 17 februari 2022 10:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dave Filoni onthulde tijdens een nieuw interview het enige 'probleem' van George Lucas met Grogu in The Mandalorian. De Star Wars-serie was het eerste project van Disney+ en werd gemaakt door Jon Favreau.
Centraal staat Din Djarin, een premiejager wiens leven drastisch veranderd als hij een Force-gevoelig wezen van hetzelfde ras als Jedi-meester Yoda vindt. Het Kind, zoals het genoemd wordt, blijkt enorm krachtig te zijn. In het narratief van The Mandalorian zien we vooral de twee, waarbij Din minder op premies jaagt en meer zorgt voor Grogu.

Een probleem
Grogu is nu een van de meest populaire personages in de Star Wars-franchise. Maar voordat hij te zien was in The Mandalorian, blijkt Lucas een specifiek 'probleem' gehad te hebben.

Filoni, die de serie produceert, sprak over Grogu met George Lucas en die bleek een punt van verbetering te hebben. Althans, hij had een belangrijke zaak om op te letten.

"Ik had het erover met George op een zeker moment. Zijn voornaamste zorg was dat het kind wel de juiste hoeveelheid training moest ontvangen", aldus Favreau.

The Mandalorian heeft inmiddels een en ander onthuld over de oorsprong van Grogu en hoe hij Order 66 wist te overleven. The Mandalorian zie je nu op Disney+
Bron: Screen Rant

Lees meer over: George Lucas, Grogu, The Mandalorian, Star Wars, Lucasfilm, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws