Nieuw op Netflix: Meer spanning en mysterie in 'Young Wallander' seizoen 2

Nieuw op Netflix: 'Young Wallander' seizoen 2

Het tweede seizoen van de populaire reeks is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 17 februari 2022 om 16:56

Voor iedereen die uitkeek naar het vervolg van de serie Young Wallander is er nu goed nieuws! Het tweede seizoen is namelijk vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix!
Het nieuwe seizoen begint met een Kurt Wallander (gespeeld door Adam PĆ„lsson) die duidelijk in de war is nadat hij moest vertrekken bij de politie. Gelukkig komt al snel de nieuwe hoofdinspecteur Samuel Osei op de proppen. Wanneer hij de leiding overneemt krijgt Kurt een nieuwe kans. Hij kan namelijk deel gaan uitmaken van de Major Crimes Unit. Uiteraard accepteert Wallander het aanbod waarna hij meteen een nieuwe zaak krijgt toegewezen.

Nieuwe castleden
De komst van het tweede seizoen gaat ook gepaard met de introductie van enkele nieuwe castleden. Het gaat hierbij niet alleen om Tomiwa Edun, maar ook om Lisa Hammond en Josef Davies. Ook Lewis Mackinnon en Kim Adis maken hun opwachting in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van Young Wallander is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. Wil je graag een voorsmaakje krijgen van dit tweede seizoen? Dan kan de onderstaande trailer daarvoor zorgen.


Lees meer over: Young Wallander, serie, series, Netflix

Populair nieuws