search
Komische actieserie 'Peacemaker' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Komische actieserie 'Peacemaker' krijgt tweede seizoen

HBO heeft bekend gemaakt dat haar populaire komische actieserie 'Peacemaker' een vervolg krijgt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geweldig nieuws voor fans van de komische actieserie Peacemaker. HBO heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid nog een tweede seizoen krijgt.

De serie Peacemaker is natuurlijk een spin-off van Suicide Squad. De reeks ging nog maar de voorbije maand in première, maar kon instant rekenen op een geweldige ontvangst. De serie vertelt het verhaal van een atypische superheld die ervan overtuigd is dat wereldvrede tot de mogelijkheden moet behoren. Hij stelt dan ook alles in het werk om dit mogelijk te maken.

Suicide Squad
Peacemaker laat ons kennismaken met verschillende aspecten en periodes uit het leven van Peacemaker. Zo krijgen we een beter beeld van de oorsprong van Peacemaker, maar daarnaast wordt ook duidelijk hoe het met hem verder gaat na zijn optreden in Suicide Squad. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor John Cena. Het spreekt voor zich dat dit ook in het tweede seizoen zo is.

Dat er ook door de crew en de cast wordt uitgekeken naar het vervolg mag duidelijk zijn. Onder meer de producent en regisseur van de reeks, namelijk James Gunn liet eerder optekenen dat hij de reeks bestempeld als één van de absolute hoogtepunten van zijn carrière.

Het eerste seizoen van Peacemaker is nu te bekijken op HBO Max. Deze streamingdienst wordt op de Nederlandse markt geïntroduceerd op 8 maart. Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen