'Grey's Anatomy' komt met mega-event voor bizarre mijlpaal

'Grey's Anatomy' komt met mega-event voor mijlpaal

Grey's Anatomy gaat zijn 400ste aflevering tegemoet en dat gaat men groots vieren.

Jim Pedd, 18 februari 2022 10:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Grey's Anatomy gaat richting een wel heel knappe mijlpaal: zijn 400ste aflevering. De medische dramaserie van televisiezender ABC werd bedacht door Shonda Rhimes en is sinds 27 mei 2005 onafgebroken bezig.

We weten dat er een negentiende seizoen komt en het zou zomaar daarna nog verder kunnen gaan. Centraal staat Meredith Grey, gespeeld door Ellen Pompeo, die opklimt van intern tot chief of general surgery in het Seattle Grace Hospital. Naast Pompeo zijn er maar twee andere castleden in alle afleveringen te zien geweest.

Grey's Anatomy aflevering 400
Grey's Anatomy keert op 24 februari terug met zijn achttiende seizoen, en zendt dan aflevering 389 uit. Het is wachten tot de serie met zijn 400ste komt.

De serie heeft in elk geval al een precedent gezet met grootse afleveringen toen men de 200 en 300 bereikte. Zo kwam er een fundraiser en maakte men een 'waar zijn ze nu'-achtige aflevering over oude personages.

Showrunner Krista Vernoff vertelde dat de 400ste groot gevierd wordt: "Ik denk dat de laatste aflevering van ons seizoen nummer 400 zal zijn, tenzij er verdere coronavertragingen komen en we geen aflevering uit kunnen zenden. Dat is nog een groot vraagteken."

"We maken GEEN zwart-wit filmmusical, maar het wordt wel een grote gebeurtenis."

Grey's Anatomy zie je nu op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Shonda Rhimes, Ellen Pompeo

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws