'Grey's Anatomy' heeft fantastisch nieuws voor fans!

Grey's Anatomy heeft fantastisch nieuws voor fans!

Grey's Anatomy krijgt op de valreep nog een negentiende seizoen, met actrice Ellen Pompeo!

Jim Pedd, 11-01-2022 11:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Grey's Anatomy blijft! Vandaag is bekend gemaakt door ABC dat de recordbrekende medische dramaserie nog een negentiende seizoen krijgt.
Actrice Ellen Pompeo keert ook weer terug als hoofdrolspeler van de serie. Volgens Deadline heeft ze een behoorlijk prima deal, ze is namelijk uitvoerend producent gemaakt. Eerder was Pompeo co-uitvoerend producent. Verder blijft Krista Vernoff betrokken als showrunner.

Richting het einde
Grey's Anatomy seizoen 19 werd niet aangekondigd als het laatste seizoen van de serie. Voorlopig is er dus geen einde in zicht voor de show.

Afgelopen december begonnen de gesprekken ineens rond een negentiende seizoen. Dat terwijl actrice Pompeo open was over haar behoefte om de serie tot een einde te brengen. Pompeo's contract duurde tot het einde van het 17de seizoen, wat ook gold voor mede-oorspronkelijke-castleden Chandra Wilson en James Pickens Jr.

Zij tekenden meerjarige deals voor de serie en Pompeo moest overtuigd worden om voor nog een jaar bij te tekenen. Dat deed ze, en ook nu tekende ze dus ook voor het negentiende seizoen. De hoop van ABC zal zijn om de live-action serie nog langer door te laten gaan.

Voor Disney is Grey's Anatomy een enorm winstgevend geheel, wat ook komt doordat men crossovers maakt met Station 19 - een spin-off die ook goed bekeken wordt. Grey's Anatomy zie je in Nederland op Disney+.
Bron: Deadline

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Krista Vernoff, Disney Plus

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws