Hoe zat het met die gigantische ruzie op de set van 'Grey's Anatomy'?

Ruzie op de set van 'Grey's Anatomy'?

Denzel Washington over de ruzie die hij met Ellen Pompeo zou hebben gehad op de set van Grey's Anatomy.

Jim Pedd, 8 januari 2022 09:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Denzel Washington reageert op Ellen Pompeo's verhaal rond een ruzie die hij met haar zou hebben gehad op de set van de serie Grey's Anatomy.
De medische dramaserie is al 17 jaar op televisiezender ABC te zien en daarmee de langst lopende scripted primetime serie die door het netwerk uitgezonden wordt. Centraal staan de levens van Meredith Grey (Pompeo) en andere werknemers van het Grey Sloan Memorial Hospital. Hun persoonlijke relaties staan natuurlijk centraal, wat de serie zo interessant maakt.

Grey's Anatomy-ruzie
In al zijn jaren heeft Grey's Anatomy heel wat toffe momenten met bekende sterren gehad. Sommigen verschenen niet voor de camera, maar er juist achter. Waaronder Denzel Washington, die in 2015 een aflevering regisseerde.

Tijdens de opnames van de aflevering The Sound of Silence van seizoen 12, raakten Pompeo en gastregisseur Washington in conflict. De actrice noemde het een verhitte ruzie, en zei dat ze wat tekst improviseerde tijdens de opnames van een scène en riep: "Kijk naar me terwijl je je verontschuldigingen aanbiedt. Kijk naar mij", waarna Washington zei: "Ik ben de regisseur, je vertelt hem niet wat hij moet doen", waarop zij zei: "Luister, motherfucker, dit is mijn serie. Dit is mijn set. Wie vertel je iets?"

De rest van de opnames lijken soepel verlopen te zijn, want toen Washington door Variety gevraagd werd of dit iets is wat hij zich kon herinneren, zei hij: "Nee, nee". Toen glimlachte hij en zei hij: "Maar het zit allemaal goed".

Grey's Anatomy zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Denzel Washington, Greys Anatomy, Ellen Pompeo, ABC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws