'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi' krijgt opvallend verhaal

'Obi-Wan Kenobi' krijgt opvallend verhaal

Obi-Wan Kenobi klinkt eigenlijk steeds toffer als we dit zo horen.

Jim Pedd, 19 februari 2022 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Opvallende nieuwe details over de Obi-Wan Kenobi-serie. We horen voor het eerst opvallende nieuwe details over het verhaal.

Obi-Wan Kenobi schijnt in de serie de enige hoop te zijn voor een jonge prinses Leia. Actrice Vivien Lyra Blair schijnt gecast te zijn in de rol van Leia Organa, die hulp nodig heeft om gered te worden nadat ze gevangengenomen wordt, tien jaar na de gebeurtenissen in de film Star Wars: Revenge of the Sith.

Obi-Wan Kenobi-verhaal
In de Obi-Wan Kenobi-serie onderneemt de in ballingschap verkerende Jedi-meester een gevaarlijke en belangrijke missie om de tienjarige Leia te redden. Zij zou gevangen genomen worden en vastzitten in een cantina-achtige omgeving waar nieuwe en bekende wezens zich bevinden.

Dat beweert tenminste de site StarWarsNews.net. McGregor vertelde al eens dat de Obi-Wan Kenobi-serie Obi-Wan volgt in zijn ballingschap op Tatooine.

"Hij heeft nog een taak over, namelijk het veilig houden van Luke. Dit is een duistere tijd, waarin we hem vergezellen. Het is niet veilig voor Jedi, er zijn Jedi-jagers daarbuiten."

De Obi-Wan Kenobi-serie is vanaf 25 mei op DisneY+ te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor

Populair nieuws