search
'Shadow and Bone' seizoen 2 van Netflix is gestoord
Series / Nieuws

'Shadow and Bone' seizoen 2 van Netflix is gestoord

Shadow and Bone wordt helemaal gestoord als we een van de makers mogen geloven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lewis Tan zegt dat seizoen 2 van Shadow and Bone gestoord wordt. De acteur voegt zich bij de originele cast, samen met een aantal andere nieuwe castleden, die het narratief daarmee flink verbreden.

De serie Shadow and Bone weet op slimme wijze meerdere boekenreeksen van schrijfster Leigh Bardugo samen te voegen. Tan is straks te zien als een Grisha Heartrender genaamd Tolya, die samen met zijn tweelingzus Tamar een alliantie aangaat met Alina Starkov. Die blijkt de bijna hemelse kracht te hebben om het licht te manipuleren.

Shadow and Bone seizoen 2
Seizoen 2 van Shadow and Bone volgt Alina die moet vluchten voor de legers van de Arkling. Daarbij wordt ze beschermd door Toyla en Tamar, haar zelfbenoemde bondgenoten die met hun magie harten kunnen laten stoppen met kloppen.

In een interview met Film Updates vertelde Tan waarom hij zo opgewonden is zich bij de serie te voegen. Hij blijkt groot fan te zijn van het Grishaverse:

"Het is ongelofelijk. Ik mocht schrijfster Leigh Bardugo een paar dagen geleden ontmoeten. Zij is geweldig en het is heel cool om hier deel van te mogen zijn. Ik hou heel erg van wat ze met seizoen 1 hebben gedaan. Het productie-ontwerp, de VFX en het schrijfwerk waren echt enorm goed gedaan, dus ik kon de kans enorm waarderen om een ander en nieuw genre voor mij te proberen. Seizoen 2 wordt echt gestoord."

Shadow and Bone zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen