search
'Obi-Wan Kenobi' krijgt uiterst gemene Inquisitors
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' krijgt uiterst gemene Inquisitors

De Obi-Wan Kenobi serie wordt nog een interessante en is in mei dan eindelijk te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We horen langzaamaan de eerste details over de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+. De serie brengt Ewan McGregor terug als de welbekende Jedi en laat zijn jaren op woestijnplaneet Tatooine zien. Althans..

De Jedi lijkt vrij snel in de serie van Tatooine te moeten. Volgens Making Star Wars speelt acteur Kumail Nanjiani in de serie leeft op een genaamd 'Space Reno', die vol met criminaliteit zit, en een contactpersoon van zowel Obi-Wan en Senator Bail Organa is. Zijn informatie linkt Kenobi met een spice den, waar de Jedi Princess Leia vindt en redt.

Obi-Wan Kenobi-serie
De serie lijkt ook een grote rol te hebben voor de Inquisitors. Die kenden we tot nu toe niet in live-action in de Star Wars-franchise.

Maar dat is een groep bestaande uit dark-side Force-gebruikers die door het Keizerrijk ingeschakeld worden om Jedi die Order 66 overleefd hebben op te sporen en te doden.

Tegen de tijd dat Obi-Wan Kenobi begint, hebben "ze een goed idee van wie bevriend was met de Jedi". Ook ontdekken ze de link tussen Kenobi en Senator Organa. De ontvoering van Leia lijkt vooral een valstrik te zijn op een high-profile Jedi als Kenobi uit zijn schuilplaats te lokken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen