search
HBO is niet bang voor 'The Lord of the Rings'
Series / Nieuws

HBO is niet bang voor 'The Lord of the Rings'

Game of Thrones en The Lord of the Rings nemen het dit jaar tegen elkaar op.

Dit is zo'n beetje hét jaar voor fantasyfans. Met een nieuwe Game of Thrones-serie op HBO Max en The Lord of the Rings-serie op Prime Video, is er veel opvallende content die eraan zit te komen. En wat te denken van sci-fi / fantasyserie Halo?

House of the Dragon is naar verluidt dit najaar te zien, al weten we nog niet precies wanneer de serie te zien zal zijn. Wel zeker is dat de show nog best zware concurrentie krijgt van The Lord of the Rings: The Rings of Power die op 2 september van start gaat.

Helemaal geen zorgen
Als je gedacht had dat die aankomende release tot zorgen leidt bij HBO, vergis je je. Casey Bloys is het hoofd van de content-afdeling binnen HBO en laat weten dat hij zich geen zorgen maakt.

Bovendien is volgens hem nog niet zeker wanneer de serie precies te zien zal zijn. Ergens in het najaar, dat weten we wel. Maar Bloys wil vooral zijn eigen plan trekken:

"Een goed uitgangspunt is dat je je niet al te veel zorgen moet maken over wat andere mensen uitzenden en je vooral moet richten op je eigen werk. Ik heb een goed gevoel over House of the Dragon en we laten het in première gaan wanneer we het première laten gaan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen