3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

3 kijkcijferkanonnen op Netflix om nu te kijken

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Bram de Groot, 20 februari 2022 15:46

Hieronder tips voor drie uiteenlopende recent verschenen series / seizoenen die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Inventing Anna | Kijk nu | Miniserie
Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was. In deze miniserie zie je rollen voor onder meer Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed en Alexis Floyd. Een van de best bekeken series deze maand.


Sweet Magnolias | Kijk nu | Seizoen 2
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity. Ook in seizoen twee weer rollen van JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Chris Klein en Justin Bruening.


Raising Dion | Kijk nu | Seizoen 2
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden. Het tweede seizoen komt met nog meer superkrachten. Je ziet in de serie onder meer Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Jason Ritter en een bijrol van Michael B. Jordan.


Lees meer over: Raising Dion, Sweet Magnolias, Netflix, Inventing Anna

Populair nieuws