search
'The Lord of the Rings: The Rings of Power' blijkt ongelofelijk populair
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' blijkt ongelofelijk populair

De eerste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power werd veel, heel veel bekeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power, de aankomende peperdure serie van Prime Video, kreeg tijdens de Super Bowl een eerste trailer. Die blijkt wel heel veel bekeken te zijn in zijn eerste 24 uur.

Prime Video meldt dat de The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer maar liefst 257 miljoen keer bekeken is in de eerste 24 uur nadat deze vrijgegeven werd. De serie brengt straks de welbekende wereld Midden-Aarde van J.R.R. Tolkien tot leven en kost naar verluidt tehgen de 450 miljoen dollar in zijn eerste seizoen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie
"De reacties op The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn overweldigend," aldus Ukonwa Ojo, Chief Marketing Officer van Prime Video over de ontvangst van de trailer.

De aankomende serie focust zich op een hele reeks verschillende gebeurtenissen en speelt zich duizenden jaren voor The Lord of the Rings af. We volgen onder meer het smeden van de vele ringen door Sauron en Celebrimbor, zien hoe de ene Ring gemaakt wordt en volgen onder meer de strijd van de jonge elf Galadriel tegen de krachten van het duister.

Maar dat zijn zeker niet de enige verhalen die we zien in deze vijf seizoenen durende serie met 20 hoofdpersonen. Vanaf 2 september is The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien op Prime Video.





Aanbevolen artikelen