search

Ons nieuws van zondag 20 februari 2022

De grote scifi-serie 'Halo' gaat iets unieks doen
Series / Nieuws

De grote scifi-serie 'Halo' gaat iets unieks doen

In de serie Halo van Paramount+ gaat Master Chief zijn gezicht laten zien.

Een aantal weken geleden kregen we een gave eerste trailer te zien voor de scifi-gameverfilming Halo. Het is streamingdienst Paramount+ die de serie volgende maand aftrapt. Nu is duidelijk dat het personage Master Chief zijn gezicht gaat tonen. Iets dat in de game niet gebeurt.

"Ik denk dat we een persoonlijk verhaal wilden vertellen. En toen we eenmaal echt doorhadden wat dat verhaal is, werd het duidelijk dat je de persoon in het harnas en onder de helm echt moet zien," aldus Kiki Wolfkill, het studiohoofd van Transmedia tegenover IGN.

Respect voor beide kanten
"Je zult zijn gezicht zien," vervolgt Wolfkill. "Voor sommige mensen is het een moment dat 20 jaar in de maak is, en voor andere mensen is het iets dat heel moeilijk voor te stellen is. We respecteren absoluut beide kanten. Degenen die het gezicht van Chief echt willen zien en degenen die dat echt niet willen."

"Maar vanwege de aard van dit verhaal voelde het heel belangrijk om op een andere manier contact te maken met de Master Chief, en dat betekent dat je het gezicht moet laten zien," sluit Wolfkill af.

Paramount+ start met het eerste seizoen van Halo op 24 maart.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Inventing Anna'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Inventing Anna'

Deze hitserie van Shonda Rhimes doet zich slimmer voor dan zij werkelijk is.

Regie: David Frankel, Ellen Kuras, Nzingha Stewart, e.a. | Cast: Julia Garner (Anna Delvey), Anna Chlumsky (Vivian Kent), Arian Moayed (Todd), Katie Lowes (Rachel), Alexis Floyd (Neff), e.a. | Afleveringen: 9 | Speelduur: 59-82 minuten | Jaar: 2022

Hoe troggel je rijken geld af en kom je terecht in de hoogste kringen van New Yorkse socialites? Anna Delvey wist het en deed het op zo'n spectaculaire schaal dat het genoeg stof biedt voor een serie-adaptatie van haar frauduleuze verleden. Haar fraude leidde tot het beklaagdenbankje en zorgde ervoor dat mensen in haar een verhaal zagen. Een van hen is de (deels fictieve) journaliste Vivian Kent. Om een fout uit haar carrière recht te zetten belooft ze Anna beroemd te maken in ruil voor een interview.

Aan de hand van Vivians journalistieke missie om alles wat er over Anna te leren valt boven water te halen, wordt de kijker meegenomen in een onderzoek naar hoe ze de boel heeft kunnen bedonderen. Waarom wilde iedereen deze jonge vrouw geloven? Wie gebruikt wie? Elke aflevering staat een van Anna's kennissen centraal en worden er weer een aantal puzzelstukjes gelegd.

De onthullingen die Vivian doet zijn uitgespreid over negen afleveringen en hoewel daarmee de tijd wordt genomen om Anna als personage op te bouwen, slaagt de serie niet in het vangen van haar karakter of de maatschappij die haar gecreëerd heeft. Na verloop van tijd wordt het een herhaling van zetten. Elke aflevering wordt weer iemand in de luren gelegd en dan begint de ruime negen uur die de serie duurt door te wegen.

Aan het begin van elke aflevering is een disclaimer te lezen die stelt dat alles in de serie waar is, behalve dan de dingen die complete onzin zijn. Zo'n mededeling is steeds vaker te zien bij allerhande biopics. Die verwoording geeft het idee dat de serie wanhopig probeert om net zo edgy te zijn als Anna, maar voelt zelf steeds meer als een fake. Alles ziet er gelikt uit en de rijke wereld waar Anna in belandt is om je ogen bij uit te kijken, maar waarom zou de kijker daarvoor Inventing Anna nodig hebben?

Het zoeken naar relevantie komt ook terug in de manier waarop Anna's rechtszaak geframed wordt. Meermaals spreken zowel Vivian als Anna over het feit dat zij vrouwen zijn en daarom dingen tegen hebben. Of er wordt aangehaakt bij het debat over migratie en het kunnen beklimmen van de sociale ladder. In geen van de gevallen gaat het verder dan een leuke catchphrase.

Dan rijst de vraag: in hoeverre verdient een Anna Delvey het om een gezicht te worden van halfbakken feminisme of het ondermijnen van de heersende elite? Is dat de enige manier waarop de serie het voor elkaar krijgt dat de kijker zich betrokken voelt bij Anna? Haar mysterieuze aard zou voldoende moeten zijn.

Naast dat de kijker erachter wil komen wie Anna nou eigenlijk is, blijft lang onduidelijk wat zich in het verleden van Vivian heeft afgespeeld. Haar journalistieke carrière is in het water gevallen, maar wat is daarbij precies gebeurd? Op het moment dat dit echt aan het licht komt, is het te laat en blijkt dat er duidelijk sprake is van een geforceerde opbouw van spanning.

Naast het onnodig achterhouden van informatie die uiteindelijk niet zo schokkend is, probeert de serie af en toe wat met stilistische keuzes leven in de brouwerij te brengen. Zo is er splitscreen waarmee verschillende gebeurtenissen door elkaar worden gehusseld. Af en toe wordt de tijd teruggespoeld en worden gebeurtenissen vanuit verschillende kanten en met verschillende achtergrondkennis opnieuw aan de kijker voorgelegd.

Zo wil Inventing Anna zich slimmer voordoen dan de serie werkelijk is. Het gebruik van splitscreen voelt al snel als een trucje en wanneer de tijdsprongen een ander licht moeten werpen op een gebeurtenis, biedt dit niet altijd een nieuw inzicht. Deze nieuwe serie van Shonda Rhimes' Shondaland mag dan lekker wegkijken, maar probeert net als Anna af te leiden van de inhoud. Een sterke Julia Garner als Anna en stilistische trucjes zijn niet genoeg om de kijker na negen uur met een voldaan gevoel achter te laten.

★★☆☆☆

Inventing Anna is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heerlijke trailer 'Young Sheldon' onthult grote cameo
Series / Trailer

Heerlijke trailer 'Young Sheldon' onthult grote cameo

Young Sheldon neemt weer een leuke nieuwe wending in zijn nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe teaser trailer voor het vijfde seizoen van Young Sheldon laat zien dat Sheldon (Iain Armitage) het aan de stok krijgt met het nieuwe personage, gespeeld door Ming-Na Wen.

Wen is te zien als Dr. Carol Lee, de East Texas Tech-directeur van experimentele kosmologie. Op de een of andere manier weet 't jonge kindgenie flink met haar te botsen.

Young Sheldon seizoen 5
Young Sheldon focust zich dit jaar minder op de hoofdpersoon en kijkt nu juist ook naar de vele andere personages die een grote rol hebben.

Zo zie je bijvoorbeeld de affaire van George met Brenda zich ontwikkelen. Maar nu het nieuwe seizoen langzaam richting de conclusie buitelt, krijgen we ook meer te zien van Sheldon en zijn nieuwe ervaringen als student aan de universiteit.

Na een pauze van twee weken door de Olympische Winterspelen, keert Young Sheldon terug met een aflevering getiteld A Free Scratcher and Feminine Wiles. Daarin raakt Sheldon dus in conflict met zijn nieuwe professor.

Hoe en waarom weten we niet, maar duidelijk is dat het een amusant en ongelijk gevecht wordt:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Walking Dead'-serie vindt indrukwekkende cast
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Walking Dead'-serie vindt indrukwekkende cast

Tales of the Walking Dead blijkt een serie te zijn die gaat voor grootse castleden.

Olivia Munn en vier andere acteurs voegen zich bij de cast van Tales of the Walking Dead. De serie wordt als anthologie gemaakt en vertelt daarmee elke aflevering weer een nieuw verhaal.

Die verhalen focussen zich voor een deel op nieuwe personages, maar soms ook op oude bekenden om hun verhaal verder uit te diepen.

Tales of the Walking Dead-cast
Tales of the Walking Dead vertelt dus elke aflevering een nieuw verhaal en gebruikt daar elke keer weer een nieuwe cast voor. Daarmee zijn ook redelijk wat grote namen aangetrokken.

Zo castten de makers al Anthony Edwards, Parker Posey, Terry Crews, Poppy Liu en Jillian Bell. En recent werd ook actrice Daniella Pineda aan de cast toegevoegd. Maar daar blijft het niet bij.

Entertainment Weekly laat namelijk weten dat ook Olivia Munn, Jessie T. Usher, Danny Ramirez, Loan Chabanol en Embeth Davidtz gecast zijn.

Welke rollen zijn krijgen en of hun personages in Tales of the Walking Dead te zien zijn naast oude bekenden is ook niet bekend gemaakt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunner heeft nu hierom spijt van einde 'Hannibal'
Series / Nieuws

Showrunner heeft nu hierom spijt van einde 'Hannibal'

Showrunner Bryan Fuller baalt ervan dat Hannibal en Will niet zoenen aan einde van de serie.

De serie Hannibal werd alweer zo'n zeven jaar geleden afgerond. Dit kwam doordat de kijkcijfers te laag waren. Er verschenen uiteindelijk drie seizoenen. In de serie waren de hoofdpersonages Will Graham (Hugh Dancy) en Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen).

Terugkijkend op de serie heeft showrunner Bryan Fuller nu spijt van iets. In gesprek met Entertainment Weekly legde Fuller uit hoe hij wenste dat ze de serie hadden beëindigd met een kus van Will en Hannibal.

De lippen raakten elkaar nooit
"Er waren verschillende takes en de lippen kwamen nooit tegen elkaar. Maar er was een slepende take waar Mads' lippen van elkaar gingen, zwevend over Wills mond voor best een tijdje," aldus Fuller.

"Toen ik naar opnames keek, leek het een eeuwigheid. Het probleem voor mij was altijd dat ik hun liefdesverhaal niet kunstmatig of geforceerd wilde maken," vervolgt de showrunner. "Ik wilde altijd dat het biologisch is."

"Er was iets aan dat ze elkaar vasthouden, naar elkaar toe leunen en elkaar diep in de ogen kijken. Het deed authentieker aan en het voelde voor mij romantischer dan dat een kus ooit zou doen," was de mening van Fuller die de kus nu juist wel graag had gehad.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende recent verschenen series / seizoenen die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Inventing Anna | Kijk nu | Miniserie
Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was. In deze miniserie zie je rollen voor onder meer Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed en Alexis Floyd. Een van de best bekeken series deze maand.



Sweet Magnolias | Kijk nu | Seizoen 2
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity. Ook in seizoen twee weer rollen van JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Chris Klein en Justin Bruening.



Raising Dion | Kijk nu | Seizoen 2
Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden. Het tweede seizoen komt met nog meer superkrachten. Je ziet in de serie onder meer Alisha Wainwright, Ja'Siah Young, Jason Ritter en een bijrol van Michael B. Jordan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lord of the Rings: The Rings of Power' blijkt ongelofelijk populair
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' blijkt ongelofelijk populair

De eerste trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power werd veel, heel veel bekeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power, de aankomende peperdure serie van Prime Video, kreeg tijdens de Super Bowl een eerste trailer. Die blijkt wel heel veel bekeken te zijn in zijn eerste 24 uur.

Prime Video meldt dat de The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer maar liefst 257 miljoen keer bekeken is in de eerste 24 uur nadat deze vrijgegeven werd. De serie brengt straks de welbekende wereld Midden-Aarde van J.R.R. Tolkien tot leven en kost naar verluidt tehgen de 450 miljoen dollar in zijn eerste seizoen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie
"De reacties op The Lord of the Rings: The Rings of Power zijn overweldigend," aldus Ukonwa Ojo, Chief Marketing Officer van Prime Video over de ontvangst van de trailer.

De aankomende serie focust zich op een hele reeks verschillende gebeurtenissen en speelt zich duizenden jaren voor The Lord of the Rings af. We volgen onder meer het smeden van de vele ringen door Sauron en Celebrimbor, zien hoe de ene Ring gemaakt wordt en volgen onder meer de strijd van de jonge elf Galadriel tegen de krachten van het duister.

Maar dat zijn zeker niet de enige verhalen die we zien in deze vijf seizoenen durende serie met 20 hoofdpersonen. Vanaf 2 september is The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 3 scoort 10 nieuwe personages
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 3 scoort 10 nieuwe personages

The Witcher van Netflix heeft 10 nieuwe acteurs gecast voor zijn nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 3 van The Witcher maakt zich op voor de opnames en het vinden van de cast gaat voorspoedig. We weten zelfs dat een groep moordenaars te zien is en vermoedelijk jaagt op Yennefer en Ciri. Vandaag blijken de namen van tien nieuwe personages.

Dat meldt Redanian Intelligence, de betrouwbare fansite, op basis van The Illuminerdi. Het gaat zowel om nieuwe personages, als om karakters die in de boeken voorkomen.

Nieuwe The Witcher-personages
We zetten ze voor je op een rij:

Marylebone: Zij is iemand met een razend scherp en snel mes. Haar leeftijd is minder dan de ervaring die je erbij zou verwachten. Maar zij moest snel opgroeien in een wrede wereld. Het personage schijnt Milva uit de boeken te zijn.

Picadilly: Een man die de tweede in lijn is voor de troon. Maar hij wil liever een player zijn dan politicus en dus heeft hij een heerlijke zorgeloze air over zich heen.

Angel: Een koninklijke boodschapper, gespeeld door iemand die met een paard om moet kunnen zijn. Deze man van middelbare leeftijd is klaar met alle gruwelen die hij aanschouwd heeft.

Maida Vale: Fors en machtig, lid van een bepaalde groep vrouwen wiens pad je niet wil kruisen. Zij is zeker opgewassen tegen iedereen die ze ontmoet in De serie.

Parsons: Een tienermeisje dat ervan overtuigd is dat ze iemand anders is. Ze is gehersenspoeld!

Greenwich: Een loyale soldaat, gespeeld door iemand van in de twintig. Hij voelt steeds minder motivatie als hij erachter komt dat zijn kameraden een heel stuk minder gemotiveerd zijn.

Hampstead: Een vrouw van middelbare leeftijd in een liefdeloos huwelijk met een man die meer haar kind dan haar echtgenoot is. Ze heeft een prima leven, maar haar meningen vallen vaak niet bij de juiste mensen op.

Euston: Een nieuw personage, dame met een dodelijke flair.

Victoria: Zij is een geweldige vrije geest, bloedmooi, heetgeblakerd en tegelijk lief.

Richmond: Een muzikant die instrumenten verkoopt voor haar dagelijks werk.

The Witcher zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' lijkt op Batman?
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' lijkt op Batman?

De maker van Moon Knight heeft een interessant verhaal over de inspiratie, en hoe men zich daarvan onderscheidt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jeremy Slater probeerde zichzelf vaak te distantiëren van de vergelijkingen met Batman, maar de hoofdschrijver van Moon Knight en uitvoerend producent is zich ervan bewust dat die toch gemaakt gaan worden.

De gelijkenissen tussen de twee gekostumeerde helden zijn dan ook groots. Maar gelukkig heeft Moon Knight het voordeel van een redelijke schone lei, want hoeveel mensen kennen Moon Knight nou echt? Dat is wel anders met de Dark Knight van DC Comics!

Moon Knight en Batman
De oorsprong van de antiheld van Marvel Studios ligt natuurlijk wel wat anders, aangezien die in het oude Egypte ligt. Tegenover Empire vertelt Slater nu dat hij ook actief geprobeerd heeft zijn Marvel-held te onderscheiden van Batman.

"Er zit geweldig materiaal uit Egypte in de comics. Raiders of the Lost Ark was voor mij een grote referentie toen ik de eerste pitch deed," begon Slater.

"Hoe kunnen we dit duistere en complexe verhaal vertellen, en tegelijk wat leuke, bovennatuurlijke en Amblin-achtige manier introduceren? Hij had allemaal gestoorde details. Zoals dat er in de Grote Piramide van Gizeh een kamer is die je niet kan betreden maar groot genoeg om het Vrijheidsbeeld te bevatten. Niemand weet wat erin zit. Dat soort wilde, echte feiten, liggen ten grondslag aan alles wat we geschreven hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Young Wallander'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Young Wallander'? Check dan deze 3 series op Netflix

Young Wallander scoort goed op Netflix; maar als je klaar bent, wat moet je dan kijken? Wij hebben tips!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze week verscheen het tweede seizoen van de serie Young Wallander op Netflix. De serie doet het als vanouds goed op de streamingdienst. Grote kans dus dat je alle afleveringen al gezien hebt.

Vandaag zetten we drie toffe tips op Netflix op een rij, voor als je klaar bent met het nieuwe seizoen van Young Wallander. Killer's Shadow, zoals het tweede seizoen genoemd wordt, begint als Kurt overweegt de politie te verlaten. Hij moet echter het slachtoffer identificeren in een vluchtmisdrijf. Vervolgens loopt het helemaal anders dan verwacht.

Drie toffe tips
We zetten drie tips op een rij:

Bron (4 seizoenen): Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.

De Kastanjemanden (1 seizoen): Op een afschuwelijke plaats delict ligt een eng kastanjepoppetje. Twee detectives gaan op zoek naar een moordenaar gekoppeld aan een vermist kind van een politica.

Case (1 seizoen): Een slimme advocaat heeft zijn leven verwoest door drank en roekeloosheid, maar vindt een nieuw doel: het onderzoek naar de schijnbare zelfmoord van een tiener.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Thuis in de storm: Nederland kijkt deze series massaal op Netflix
Series / Nieuws

Thuis in de storm: Nederland kijkt deze series massaal op Netflix

Ook deze zondag weer een nieuwe top drie met veelbekeken series op Netflix.

Elke zondag zetten we op een rij welke series massaal gebinged worden in Nederland. Deze week valt op dat de top drie geheel ongewijzigd is gebleven qua samenstelling. Nederland hield tijdens de storm van deze vrijdag dus nog altijd sterk van het verhaal van Anna!

De serie Inventing Anna staat nu bovenaan de top drie. De miniserie laat zien dat Netflix groot succes boekt met dit soort producties. Nummer twee Sweet Magnolias is van de eerste stek naar de tweede gezakt. Dan is er nog hekkensluiter Manifest dat nu bijna twee volle maanden onafgebroken in de top drie staat.

De top drie
Hieronder zetten we de top drie voor je op een rij:

Inventing Anna (seizoen 1): Een gewoon meisje doet zich voor als een rijke Duitse erfgename, die erin weet te slagen zo'n beetje de hele jetset van New York op te lichten. Een erg amusante serie de journalist volgt op haar onderzoek naar deze vrouw en de vraag of Anna nou een echte erfgename is, of een bedrieger.

Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen helpen elkaar bij het vinden van balans tussen hun relatie, familie en carrière - en dat allemaal in het zuidelijke stadje Serenity.

Manifest (2 seizoenen): Een vliegtuig komt aan bij de terminal. De passagiers blijken al jaren geleden verdwenen te zijn. Wat er gebeurd is staat centraal in deze original, die van Netflix nog een vierde seizoen krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drukte op Prime Video met nieuwe series
Series / Featured

Drukte op Prime Video met nieuwe series

Prime Video maakte er weer een lekkere week van met veel nieuwe series.

Elke zondag kijken we welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Ook deze week mag dat er weer zijn!

Downton Abbey (seizoen 1-6): Het landgoed Downton Abbey is een schitterend voorbeeld van vertrouwen en deugdelijkheid, huist sinds generaties de familie en het correcte personeel functioneert goed. Maar er is een verandering op komst op Downton die meer behelst dan het aanbrengen van nieuwe elektrische verlichting en de installatie van een telefoon.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E01 & E02): Midge komt met een nieuw plan, nadat ze uit de show van Shy Baldwin is gegooid. Joel is veel te succesvol. Susie vindt een creatieve manier om het geld te krijgen dat ze nodig heeft.

Lov3 (seizoen 1): Sofia, Beto en Ana weigeren liefde en seks te ervaren zoals hun ouders. En dat gevoel wordt sterker als hun moeder besluit haar huwelijk te beëindigen.

LOL: Last One Laughing Canada (S01E01 E02): Jay Baruchel presenteert dit fantastische eerste seizoen, waarin hij gedurende zes uur tien van Canada's beste comedians in de 'Late Night'-achtige studio heeft verzameld voor een absurde competitie waarin je wordt uitgeschakeld door te lachen. Als je de laatste bent die lacht, krijg je 100.000 dollar voor het goede doel.

Fear Factor (seizoen 1-3): Ludacris daagt vier teams van beste vrienden uit om hun ergste hel te overwinnen om kans te maken op 50.000 dollar.

The Legend of Vox Machina (S01E10-E12): Nadat Percy zijn oude aartsvijand dr. Anna Ripley confronteert, wordt er een hachelijke samenwerking gesloten. Ondanks Percy's protest dat ze niet te vertrouwen is, neemt Vox Machina Ripley mee. Ze leidt ze langs de vallen onder het kasteel, maar al snel wordt het team verraden door een van henzelf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Succesvol Marvel-regisseur lijkt op weg naar 'Star Wars'
Series / Nieuws

Succesvol Marvel-regisseur lijkt op weg naar 'Star Wars'

Spider-Man: No Way Home-regisseur Jon Watts is naar verluidt in gesprek om een Star Wars voor Disney+-serie te realiseren.

Na drie Spider-Man films gaat regisseur Jon Watts binnenkort aan de slag met een andere titel binnen het Marvel Cinematic Universe. Eerder werd namelijk bekend dat hij Fantastic Four gaat regisseren. Maar Disney verwacht mogelijk meer van Watts.

Nu komt namelijk Discussing Film met het bericht dat de filmmaker in gesprek is met Disney+ om een of meer afleveringen te regisseren voor een toekomstige Star Wars-serie. Die serie zou zelfs al een werktitel hebben: "Grammar Rodeo".

No Way Home-regisseur voor Star Wars?
De opnames voor de serie zouden aankomende zomer moeten starten. Gek zou de overstap niet zijn binnen de Disney-studio's. Ook Marvel Studios-baas Kevin Feige en Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi gaan aan de slag voor Lucasfilm.

Op Disney+ moeten komende jaren heel wat Star Wars-series verschijnen. In 2020 startte de streamingdienst met The Mandalorian en daarvan moet eind dit jaar seizoen drie verschijnen, en recent verscheen de spin-off The Book of Boba Fett.

Dit jaar verschijnen ook Obi-Wan Kenobi en Andor. Titels als Ahsoka, The Acolyte, Lando en Rangers of the New Republic zouden in ontwikkeling zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen we seks in 'Star Trek: Picard'?
Series / Nieuws

Krijgen we seks in 'Star Trek: Picard'?

Star Trek: Picard: Patrick Stewart hints dat Jean-Luc klaar is voor romantiek in seizoen 2.

In de scifi-series van Star Trek komt nou niet bepaald veel romantiek voor, laat staan seks. Maar wie weet moet dat binnenkort toch een keer gebeuren. In Star Trek: Picard is het in ieder geval tijd voor romantiek. Patrick Stewart sprak er kort over met ComicBook.com.

"Nou, wat meteen in me opkomt is romantiek van een heel andere aard en kwaliteit dan het had kunnen zijn in Star Trek: The Next Generation, terwijl ik daarin toch echt heel wat dates had," zei Stewart lachend. "Maar in seizoen ontwikkelt dat zich toch veel meer."

Liefde (en seks?) voor Picard in seizoen 2
Kortom, de liefde zal een rol gaan spelen voor Jean-Luc. Of het tot seks komt? Dat zie je uiteindelijk pas als seizoen twee in première gaat. Vanaf 3 maart is het volgende seizoen te zien op Paramount+.

De streamingdienst Paramount+ moet nog in Nederland verschijnen. De serie Star Trek: Picard is in ons land te volgen via Amazon Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De klokt tikt door voor seizoen 6 van 'Outlander'
Series / Nieuws

De klokt tikt door voor seizoen 6 van 'Outlander'

Een nieuwe sneak peek voor het aanstaande, toch wat korte zesde seizoen.

Het vijfde seizoen van de hitserie Outlander werd op 10 mei 2020 afgerond en sindsdien wachten de fans op seizoen zes. Dat seizoen verschijnt eindelijk aankomende maand. Hieronder hebben we een sneak peek!

In die sneak peek zien we de personages Brianna MacKenzie van actrice Sophie Skelton en Roger MacKenzie van Richard Rankin, die allebei sinds seizoen vaste gezichten in het tijdreisdrama zijn.

"Hé, aan wiens kant sta je?" vraagt Brianna in de clip aan haar man, die haar eraan herinnert dat zowel hij als haar moeder, Claire, Brits is. "Oh, je weet dat ik dat niet vergeten ben," zegt ze, "maar nu je hier bent, denk ik dat je overduidelijk een patriot bent, toch?'"

Zesde seizoen komt nu echt dichterbij
Het zesde seizoen van Outlander is nu al flink wat keren door de zender Starz gepromoot. Op 6 maart start het verkorte seizoen aan de acht afleveringen. Waarschijnlijk zie je de afleveringen ook snel op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.