Showrunner heeft nu hierom spijt van einde 'Hannibal'

Showrunner Bryan Fuller baalt ervan dat Hannibal en Will niet zoenen aan einde van de serie.

Bram de Groot, 20-02-2022 15:46

De serie Hannibal werd alweer zo'n zeven jaar geleden afgerond. Dit kwam doordat de kijkcijfers te laag waren. Er verschenen uiteindelijk drie seizoenen. In de serie waren de hoofdpersonages Will Graham (Hugh Dancy) en Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen).
Terugkijkend op de serie heeft showrunner Bryan Fuller nu spijt van iets. In gesprek met Entertainment Weekly legde Fuller uit hoe hij wenste dat ze de serie hadden beëindigd met een kus van Will en Hannibal.

De lippen raakten elkaar nooit
"Er waren verschillende takes en de lippen kwamen nooit tegen elkaar. Maar er was een slepende take waar Mads' lippen van elkaar gingen, zwevend over Wills mond voor best een tijdje," aldus Fuller.

"Toen ik naar opnames keek, leek het een eeuwigheid. Het probleem voor mij was altijd dat ik hun liefdesverhaal niet kunstmatig of geforceerd wilde maken," vervolgt de showrunner. "Ik wilde altijd dat het biologisch is."

"Er was iets aan dat ze elkaar vasthouden, naar elkaar toe leunen en elkaar diep in de ogen kijken. Het deed authentieker aan en het voelde voor mij romantischer dan dat een kus ooit zou doen," was de mening van Fuller die de kus nu juist wel graag had gehad.
Bron: EW

Lees meer over: Lady Murasaki, hannibal, seizoen 4, Hannibal Lecter, Tao Okamoto, actrice, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Will Graham, teaser, trailer, comic con, Rutina Wesley, Richard Armitage

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix