search
Drukte op Prime Video met nieuwe series
Series / Featured

Drukte op Prime Video met nieuwe series

Prime Video maakte er weer een lekkere week van met veel nieuwe series.

Elke zondag kijken we welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan het aanbod van Prime Video. Ook deze week mag dat er weer zijn!

Downton Abbey (seizoen 1-6): Het landgoed Downton Abbey is een schitterend voorbeeld van vertrouwen en deugdelijkheid, huist sinds generaties de familie en het correcte personeel functioneert goed. Maar er is een verandering op komst op Downton die meer behelst dan het aanbrengen van nieuwe elektrische verlichting en de installatie van een telefoon.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E01 & E02): Midge komt met een nieuw plan, nadat ze uit de show van Shy Baldwin is gegooid. Joel is veel te succesvol. Susie vindt een creatieve manier om het geld te krijgen dat ze nodig heeft.

Lov3 (seizoen 1): Sofia, Beto en Ana weigeren liefde en seks te ervaren zoals hun ouders. En dat gevoel wordt sterker als hun moeder besluit haar huwelijk te beëindigen.

LOL: Last One Laughing Canada (S01E01 E02): Jay Baruchel presenteert dit fantastische eerste seizoen, waarin hij gedurende zes uur tien van Canada's beste comedians in de 'Late Night'-achtige studio heeft verzameld voor een absurde competitie waarin je wordt uitgeschakeld door te lachen. Als je de laatste bent die lacht, krijg je 100.000 dollar voor het goede doel.

Fear Factor (seizoen 1-3): Ludacris daagt vier teams van beste vrienden uit om hun ergste hel te overwinnen om kans te maken op 50.000 dollar.

The Legend of Vox Machina (S01E10-E12): Nadat Percy zijn oude aartsvijand dr. Anna Ripley confronteert, wordt er een hachelijke samenwerking gesloten. Ondanks Percy's protest dat ze niet te vertrouwen is, neemt Vox Machina Ripley mee. Ze leidt ze langs de vallen onder het kasteel, maar al snel wordt het team verraden door een van henzelf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen