search
Thuis in de storm: Nederland kijkt deze series massaal op Netflix
Series / Nieuws

Thuis in de storm: Nederland kijkt deze series massaal op Netflix

Ook deze zondag weer een nieuwe top drie met veelbekeken series op Netflix.

Elke zondag zetten we op een rij welke series massaal gebinged worden in Nederland. Deze week valt op dat de top drie geheel ongewijzigd is gebleven qua samenstelling. Nederland hield tijdens de storm van deze vrijdag dus nog altijd sterk van het verhaal van Anna!

De serie Inventing Anna staat nu bovenaan de top drie. De miniserie laat zien dat Netflix groot succes boekt met dit soort producties. Nummer twee Sweet Magnolias is van de eerste stek naar de tweede gezakt. Dan is er nog hekkensluiter Manifest dat nu bijna twee volle maanden onafgebroken in de top drie staat.

De top drie
Hieronder zetten we de top drie voor je op een rij:

Inventing Anna (seizoen 1): Een gewoon meisje doet zich voor als een rijke Duitse erfgename, die erin weet te slagen zo'n beetje de hele jetset van New York op te lichten. Een erg amusante serie de journalist volgt op haar onderzoek naar deze vrouw en de vraag of Anna nou een echte erfgename is, of een bedrieger.

Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen helpen elkaar bij het vinden van balans tussen hun relatie, familie en carrière - en dat allemaal in het zuidelijke stadje Serenity.

Manifest (2 seizoenen): Een vliegtuig komt aan bij de terminal. De passagiers blijken al jaren geleden verdwenen te zijn. Wat er gebeurd is staat centraal in deze original, die van Netflix nog een vierde seizoen krijgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen