search
Succesvol Marvel-regisseur lijkt op weg naar 'Star Wars'
Series / Nieuws

Succesvol Marvel-regisseur lijkt op weg naar 'Star Wars'

Spider-Man: No Way Home-regisseur Jon Watts is naar verluidt in gesprek om een Star Wars voor Disney+-serie te realiseren.

Na drie Spider-Man films gaat regisseur Jon Watts binnenkort aan de slag met een andere titel binnen het Marvel Cinematic Universe. Eerder werd namelijk bekend dat hij Fantastic Four gaat regisseren. Maar Disney verwacht mogelijk meer van Watts.

Nu komt namelijk Discussing Film met het bericht dat de filmmaker in gesprek is met Disney+ om een of meer afleveringen te regisseren voor een toekomstige Star Wars-serie. Die serie zou zelfs al een werktitel hebben: "Grammar Rodeo".

No Way Home-regisseur voor Star Wars?
De opnames voor de serie zouden aankomende zomer moeten starten. Gek zou de overstap niet zijn binnen de Disney-studio's. Ook Marvel Studios-baas Kevin Feige en Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi gaan aan de slag voor Lucasfilm.

Op Disney+ moeten komende jaren heel wat Star Wars-series verschijnen. In 2020 startte de streamingdienst met The Mandalorian en daarvan moet eind dit jaar seizoen drie verschijnen, en recent verscheen de spin-off The Book of Boba Fett.

Dit jaar verschijnen ook Obi-Wan Kenobi en Andor. Titels als Ahsoka, The Acolyte, Lando en Rangers of the New Republic zouden in ontwikkeling zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen