search
'The Boys'-maker heeft veelbelovende update over seizoen 3
Series / Nieuws

'The Boys'-maker heeft veelbelovende update over seizoen 3

Eric Kripke laat weten dat er druk gewerkt wordt aan de serie The Boys.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys-bedenker en showrunner Eric Kripke kwam met een opwindende update voor fans over het langverwachte derde seizoen. Hij meldde ook dat er in rap tempo een trailer aan zit te komen.

Kripke had goed nieuws voor fans van de serie van Prime Video. De makers van The Boys werken druk aan het derde seizoen, poetsen de visuele effecten op en komen binnen een paar weken met de eerste trailer.

The Boys seizoen 3
Het is niet heel verrassend dat fans snel een trailer verwachten voor The Boys. Want nadat in een teaser trailer aangekondigd werd dat de serie op 3 juni van start zou gaan met zijn derde seizoen, is er nog geen uitgebreide trailer te zien geweest.

Gelukkig zit die er dus wel aan te komen, waarmee we straks dan eindelijk het een en ander gaan zien van Vought, de Seven en de Boys in de titel.

Seizoen 3 van The Boys rondde in de herfst zijn opnames af in Toronto. Prime Video bestelde ook al een vierde seizoen en komt nog met een anthologie-serie, The Boys Presents: Diabolical, die zich in het canon bevindt en vanaf 4 maart te zien is.

Hieronder de update van Kripke; The Boys zie je op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen