search
Waarom 'The Boys'-film er na 10 jaar niet kwam
Series / Nieuws

Waarom 'The Boys'-film er na 10 jaar niet kwam

The Boys is nu een enorm succesvolle serie die je ziet op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Uitvoerend producent Seth Rogen ging in een nieuw interview in op de vraag waarom er nooit een filmversie van The Boys kwam.

In 2008 begon de ontwikkeling van een verfilming van The Boys. Columbia Pictures kocht toen de rechten op de graphic novels en huurde Neal H. Moritz in als producent en het tweetal Phil Hay en Matt Manfredi voor het script. Adam McKay werd zelfs regisseur, maar de film kwam in ontwikkelhel terecht.

The Boys-film
De tweede kans voor The Boys kwam er toen Seth Rogen en Evan Goldberg een samenwerking aangingen met Eric Kripke om een verfilming voor Cinemax te regelen. Die televisieserie vond uiteindelijk zijn weg naar Amazon Prime Video.

Rogen vertelde: "We namen het mee naar Sony en Neal Moritz, de producent en zij zeiden: 'Ja, dit zou een geweldige film kunnen zijn, we kopen de rechten'. Toen deden ze dat en huurden ze ons niet om hem te schrijven of te produceren [lacht]."

Hij ging verder: "Ze huurden andere mensen om dat te doen. En na een decennium waarin mensen het verpestten in allerlei vormen en maten, kwamen ze terug bij ons en hebben we er een serie van gemaakt. Ik denk dat Marvel heel populair is en geweldige films en series maakt, maar er zijn dingen die zij niet kunnen doen. Zoals een personage dat iemand vermoordt met zijn pik van een halve meter."

The Boys zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen